Çerkezköy Bakış - Aslen Vanlı olan AK Parti Çerkezköy Belediye meclis üyesi adayı İrfan Ak’ın hemşehrilerinin de katılımıyla Lemar’da kahvaltı organizasoynu düzenledi. Kahvaltıya Çerkezköy’de yaşayan çok sayılı Vanlı vatandaş ile Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz katıldı.   
1 Nisan’dan itibaren hizmet için çalışacağını belirten AK Partili Belediye Meclis üyesi adayı  İrfan Ak, “Bu dava tekerlekli sandalyeye mahkum olan Mert’in davasındır. Bu dava, Bağlık’ta 10 çocuk annesi Saliha ananın davasıdır. Bu dava yıllarca üniversite kapılarında göz yaşı dökmüş kızlarımızın davasıdır. 1 Nisan tarihinden itibaren Belediye Başkanımız olacak olan Süleyman Kozuva başkanım ile birlikte sizlere hizmet etmeye, derdinize derman olmaya çalışacağım. Tekrar CHP zihniyetine mahkûm mu kalalım.  Lütfen 31 Mart’ta sizlerin bizlere destek vereceğinize inanıyorum. Sizleri gerçekten seviyorum. Seçim için lütfen birbirimizi kırmayalım. Buraya davet için arayıp ulaşamadığım, unuttuğum kişilerden de özür diliyorum.” dedi.

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYACAĞIZ”

Birlik ve beraberliğin bozulmaması gerektiğini ifade eden MHP Çerkezköy ilçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Etle tırnak olduğumuz topraklarda, bin yıl daha gelecek nesillerimiz rahat yaşasın diye kurulmuş bir ittifaktır Cumhur İttifakı. Bölüşürsek çok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Son kale Türkiye’dir. Birlik beraberliğimizi bozmayacağız. 31 Mart akşamı Süleyman Kozuva’nın Belediye Başkanlığını İrfan ağabeyin meclis üyeliğini kutlayacağız. Ben de sizlerin bir kardeşiyim, bundan sonra da inşallah hep beraberiz.” şeklinde konuştu.

“O BAHARI BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

Konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, “Yerel seçimden önce daha önemlisi karşımızdaki zihniyet Cumhurbaşkanımızı tartışmaya açmanın derdinde. Bugüne kadar gezi olaylarını, 17-25 Aralık olaylarını organize ettiler, 15 Temmuz darbe girişimi yaptılar. Bunlarda başarılı olamadılar en son ekonomik darbeye yeltendiler. Ellerinden geleni yaptılar ama biz hep ne dedik Cumhurbaşkanımıza ‘dik dur eğilme bu millet seninle’ yine aynı şeyi söylüyoruz.  31 Mart akşamı yine Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. Onun liderliğinde ekonomimizde tekrar düzelme olacak ve hani diyorlar ya ‘Mart’ın sonu bahar’ evet, o baharı birlikte yaşayacağız.” ifadelerini kullandı.

“BUGÜN BURASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN OLDUĞU BİR GÜN”

31 Mart akşamı Çerkezköy Belediyesini kazanacaklarına inandığını ifade ederek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva, “Bugün burası birlik ve beraberliğin olduğu bir yer. Allah’ın izniyle biz bugün itibariyle 1 Nisan’dan sonra yapacağımız çalışmaların hazırlıklarına başlayacağız.” dedi. Kozuva, “İnşallah 31 Mart’ta sandıkları patlatmaya var mıyız? Vanlıların yanımızda olacağından hiç şüphem olmadı.” diyerek destek istedi.
Konuşmaların ardından kürsüye gelen belediye meclis üyesi Seyithan Caferoğlu, Vanlılar Derneği için yer istedi. Kozuva, yer sözü, İrfan Ak ise dernek binasını yapma sözü verdi.
Ardından bu dönem aday olmayan Caferoğlu, elindeki Türk bayrağını İrfan Ak’a teslim ederek kendisini desteklediği mesajını verdi.

Editör: TE Bilisim