Çerkezköy Bakış - 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçlarını en hızlı ve doğru şekilde kamuoyuna aktaran Bakış Gazetesi, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçlarını özel yayınla duyuracak.

Bakış Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan, daha önceki seçimlerde Bakış Gazetesi’nin sonuçlarının YSK sonuçlarıyla örtüştüğünü, 31 Mart seçimlerine de aynı hassasiyetle hazırlandıklarını söyledi.

Aldoğan, yaptığı açıklamada: “Geniş ve tecrübeli kadromuzla, doğruyu en hızlı şekilde aktarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Türkiye Geneli başta olmak üzere, Tekirdağ, Çerkezköy ve Kapaklı sonuçlarını yapacağı canlı yayın ve internet sitelerinden takipçilerine duyuracak. Ekibimize başarılar diliyorum. Ayrıca, seçimlerin bölgemize, ilçelerimize ve memleketimize hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.

Bakış Gazetesi, Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçlarını TE Bilişim ve Anadolu Ajansı işbirliği ile hazırlanan seçim modüllerinden www.cerkezkoybakis.com.tr ve www.kapaklibakis.com.tr internet adreslerinden duyuracak.

Öte yandan, Çerkezköy Bakış ve Kapaklı Bakış Gazeteleri Facebook sayfalarında, Yüksek Seçim Kurulu’nun yayın yasağını kaldırdığı dakikadan itibaren tüm partilerin sonuçlarını canlı yayınla takipçilerine aktaracak.

Editör: TE Bilisim