Çerkezköy Bakış - Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Cengiz Demir’in yerine bu göreve Alperen Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığında görev yapan Ahmet Macit görevlendirildi. Görev değişimi için Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatında düzenlenen basın toplantısına Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ile çok sayıda partili katıldı. Demircan, “Bugün görev değişimimiz, nöbet değişimimiz var. Yaklaşık bir yıldır görevde olan Cengiz Demir kardeşimiz, yine teşkilatımızın, partimizin içinden gelen Ahmet Macit kardeşimize görevi teslim edecektir. Cengiz kardeşimle daha önce il ve ilçemizde yönetimimizdeydi. Alperen Ocaklarımızın da başkanlığı yapmıştır. Ahmet Macit kardeşimizde yıllarca teşkilatın içinde gecesi gündüzüne katmıştır. Bizde bu göreve kendisini layık gördük. Bizde görev istenmez bilinir, bu düsturla yolumuza bakarız. İnşallah Çerkezköy’de bayrağımız daha çok dalgalanacaktır.” dedi.

KENDİSİNİ TANITTI

Yeni ilçe başkanı Ahmet Macit, basına kendisini tanıttıktan sonra siyasi geçmişinden bahsetti. Macit, “1981 doğumluyum. Evli ve üç çocuk babasıyım. Uzun zamandır Alperen Ocakları Başkanlığı görevini yürütüyorum. Çocukken Ülkü Ocakları’ndaydık. Şartlar ayrılmamızı gerektirdi ve Alperen Ocakları çatısı altında bir araya geldik. Partimizin de her kademesinde görev aldık ve bugünde ilçe başkanlığı tarafımıza tebliğ edildi.” diye konuştu.

ÜLKE GÜNDEMİNE DAİR KONUŞTU

Toplantıda son zamanlardaki cinsel istismar olaylarına ilişkinde konuşan Turan Demircan, idam yasasının getirilmesi için tüm siyasi partilerin harekete geçmesi gerektiğini ifade etti. Demircan, “Çocuk istismarcılara, tecavüzcülere ve vatan hainlerine idam kararı için 2 milyon imza topladık ve meclise sunduk. Partimizin Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de bu kararı meclise götürdüğünü biliyoruz fakat diğer tüm partilerin milletvekilleri tarafından ret kararı ile gündeme dahi getirilmedi.  Genel Başkanımızın yanına ikinci bir erkek, cesur, vatanperver, bu ülkenin vatandaşını seven bir insan daha bulamadık. Siyaset ne yazık ki sözden ibaret. Bugün idam için referandum yapılsa kimse hayır demez. Ne yazıktır ki, siyaset güdülerek, bazı oyunlarla izin verilmiyor.” dedi.

“BİZİ İSTEMİYORLAR”

Demircan, “Sayın Cumhurbaşkanın söylediği söz var, “benim önüme, meclise getirsinler idamı ben onaylarım” diyor. Bu millet aptal değil, kimseyi kandırmanın anlamı yok. 300 küsür milletvekilin var. Avrupa Birliğiydi, uyum yasasıydı, şu paketti, bu paketti ile olmaz. Seni istemedikleri yerde senin işin olmamalı. Avrupa Birliği sana açık açık söylüyor diyor ki, ‘Biz seni almayacağız’ Bunlar Hristiyan kulübü bunu anlamıyoruz. Maalesef 3 milyar Müslümanın olduğu dünyada kimse topu taça atmamalı. İdam kararının bir an önce çıkarılmasını ve masum çocuklarımıza, kadınlarımıza istismarda bulunanlar cezalarını en ağır şekilde çekmelidir.” şeklinde konuştu.  
Demircan, ülke ekonomisine ilişkinde şu yorumları yaptı: Bir diğer konu ekonomimiz. Açlık ve yoksulluk sınırları hepimizin malumu. Milletin hali ortada, birlik ve beraberliğin en çok ihtiyaç olduğu dönemdeyiz. Bu millet her zaman devletin yanında olmuştur. Oy verdiklerimiz, seçtiklerimiz artık bahane değil çözüm üretmeli.

MACİT’İN YÖNETİM LİSTESİ

Yeni ilçe başkanı Ahmet Macit’in listesinde şu isimler yer alıyor: Abdurrahman Nair, Cem Başbuğ, Sebahattin Yıldız, Emre Öztürk, Fuat Tokgöz, Mehmet Coşkun, Mesut Işıksoy, Mehmet Bulut, Mustafa Sarıkuş, Ramazan Turgut, Özlem İltir, Selim Yüce, Hatice Bulut, Mustafa Akın, Fatih Emeksiz ve Sinan Yüce.

Editör: TE Bilisim