Çerkezköy Bakış - 2013 yılında kurulan Çerkezköy Samsunlular Derneği, 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan’a Beytullah Coşkun, Osman Karadavut ve Hasan Hatipoğlu seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram 2016-2019 yılları arası faaliyet raporunu okudu. Denetim raporu, kesin bütçe görüşülmesi ve tahmini bütçe görüşülüp karara bağlandı. Sonrasında ise açık oylama ile başkan seçimine geçildi. 241 üyenin 172’sinin katıldığı kongrede tek aday olan Enver Bayram, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

TEŞEKKÜR KONUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Oylama işleminin ardından kürsüye gelerek teşekkür konuşmasını yapan Bayram, “Samsunlular Derneği olarak ismimiz hep zirvelerde dolaştı. 2013 yılında bindiğimiz otobüs hala seyir halinde. Her gün daha da büyüyoruz. 2022’ye doğru diden bu yolda daha da güzel günler bizleri bekliyor. Verdiğiniz yetkiyi en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Burada bulunduğunuz ve bizlere destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

YÖNETİM KURULU

Bayram’ın yönetim kurulu listesinde Kenan Topçu, Mehmet Özden, Akan Şen, Özkan Akyol, Yaşar Dursun, Murat Bulut, Zekai Dik, Mustafa Öztürk, Mehmet Altunsoy ve Ekrem Keleş yer aldı.

Editör: TE Bilisim