Çerkezköy Bakış  - Maçı Emre Karadağ ve Burhan Arman’ın ilk yarının sonlarında kaydettiği gollerle 2-0 kazanan Ergene Velimeşespor rövanş için önemli bir avantaj yakaladı.

KADROLAR

Ergene Velimeşespor ve Nazilli Belediyespor Velimeşe Sahası’nda saat 16.30’da başlayan maçta karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım maça Emre, Alişan, Emre Karadağ, Rıdvan, Selçuk, Ali Emre, Burhan, Baran, Onay Kutay, Erçağ ve İbrahim Fatih kadrosuyla başladı. Konuk ekip Nazilli Belediyespor ise maça Zekeriya, Polat, Sergen, Mert, Mazlum, Yasin, Sercan, Buğra, Görkem, Aykut, Onur kadrosuyla başladı.

İLK YARININ SONLARINDA 2 GOL BİRDEN GELDİ

Rize bölgesinden Muhammet Ali Meteoğlu’nun yönettiği, Sedat Yavanoğlu ile Hasan Erdoğan’ın yardımcı hakem olarak görev aldığı maça etkili başlayan ekip ev sahibi takım oldu. Konuk ekip oyuncusu Polat Güren 26. dakikada çift sarı karttan oyun dışı kaldı. Rakibinin 10 kişi kalmasıyla ataklarını sıklaştıran Ergene Velimeşespor aradığı golleri ilk yarının son dakikalarında buldu. 44. dakikada Emre Karadağ ile 1-0 öne geçen Ergene Velimeşespor, 45. dakikada da Burhan Arman ile farkı ikiye çıkardı.

“FİNALE ÇIKACAĞIZ”

Maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca müsabaka Ergene Velimeşespor’un 2-0 üstünlüğü ile son buldu. Maçın ardından bir değerlendirmede bulunan Ergene Velimeşespor’un teknik direktörü Özgür Sağlam iyi bir takım olduklarını belirterek “Biz iyi takım olduğumuzu her zaman söyledik. Genç kadroyu tecrübeli arkadaşlarla takviye ettik. Nazilli zor bir rakip ama biz onları yeneceğimizi biliyorduk. Hazırlandık, iyi konsantre olduk. Kırmızı kartın gelmesi de bizim için avantaj oldu. Fark çoğalabilirdi ama olmadı. Atamayınca da olmuyor. İyi bir avantaj yakaladık. Bundan sonraki maçta da yenerek finale çıkacağız, buna da söz veriyoruz” dedi.

MAÇI ÇOK SAYIDA FUTBOLSEVER TAKİP ETTİ

Maçı birçok futbolseverin yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Üzgün, Ergene İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı da takip etti.

RÖVANŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ

İki takım arasında oynanacak olan Play - Off turunun ikinci maçı 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Nazilli Belediyespor’un ev sahipliğinde oynanacak. İki maç sonunda üstünlük sağlayan taraf tur atlayacak ve TFF 2. Ligi'ne yükselmek için oynanacak olan final maçına katılma hakkı kazanacak.

Editör: TE Bilisim