Çerkezköy Bakış - Eğiticinin eğitimi sertifika programı; Yetişkin Eğitimi, Eğitim Programları ve Öğretim, Sunum Becerileri, Eğitim Sunumlarının Hazırlanması ve Öğretim Teknolojisinin kullanımı modüllerinden oluşan kapsamlı bir sertifika programıdır.
Program kapsamında katılımcıların, yetişkin eğitmenliği ile ilgili yetkinliğini geliştirmek, eğitimcilik becerilerini daha etkin ve daha verimli bir şekilde kullanarak tüm eğitim süreçlerini rahatlıkla yürütebilir hala gelmesini sağlanıyor.
Ülkemizde eğitimcinin eğitimi, eğitmenin eğitimi şeklinde de adlandırılan programı, dünyada ‘Trainin of Trainer’ adı ile uygulanmakta. Eğitimde, çeşitli etkinliklerle uygulamalı olarak grup çalışmasında, tartışma yönetimi ve interaktif öğretim tekniği kullanılıyor.

HAFTANIN 4 GÜNÜ

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 4 günü yapılacak eğitim 45 saat sürecek ve sürekli hale gelecek.

KİMLER KATILABİLİR

Yapılacak olan programa özel eğitmenler, öğretmenler, yöneticiler, serbest eğitmen olarak görev yapan veya yapmak isteyenler, kişisel gelişim uzmanları ve  kurum içi eğiticiler.

Editör: TE Bilisim