Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırseverler işbirliğiyle Çerkezköy’deki eğitim yatırımları son sürat devam ediyor. Bu yatırımlar kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Bağlık Mahallesinde yapımına 1 yıl önce başlanan ortaokul inşaatında sona gelindi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapılan, iç ve dış donanımlarıyla dikkat çeken ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu ismiyle açılacak olan okul 2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrencileriyle buluşacak.

32 DERSLİKTEN OLUŞUYOR

Bodrum, zemin ve artı 3 kat olmak üzere yapılan ve çalışmalarda sona gelinen okul son teknoloji ile donatıldı. Yaklaşık 16 milyon liraya mal olan 8 bin metrekarelik alana sahip olan okul 32 derslikten oluşuyor. Sınıfların 56 metrekare olduğu, koridorların granit zeminle kaplandığı, sınıflarda PVC kaplama bulunan ve ahşap sınıf kapılarının yangına dayanıklı olduğu okulda yedek depoları da bulunan, tam donanımlı 7 laboratuvar sınıfı bulunuyor. 

117 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

Klimaların bulunduğu, LED aydınlatmalarla donatılan okulda 117 kişilik konferans salonu da bulunuyor. Açık ve kapalı spor salonlarının olduğu okulda hava koşullarına karşı özel kapalı tören alanı da yer alıyor. Teknolojisiyle dikkat çeken okulda ayrıca her sınıfta özel data ve WiFi hattı da bulunuyor.

MEVLANA İLKOKULU TEKLİ EĞİTİME GEÇECEK

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu’nun yeni eğitim öğretim yılında öğrenci kabul etmesiyle hemen yanında bulunan Mevlana İlkokulu ve Ortaokulu da normal eğitime geçmiş olacak.

 
 

Editör: TE Bilisim