Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından yaklaşık 16 Milyon TL’ye yaptırılan 32 derslikli ortaokulda hummalı çalışma devam ediyor. Son teknoloji donatıları ile yaptırılan okuldaki çalışmalarda sona gelindi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da, okuldaki son çalışmaları yerinde ziyaret etti. Ulusan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de eşlik etti. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ulusan, OSB tarafından yaptırılan okulun olağanüstü bir okul olduğunu ve bölgede bu denli fiziki şartları bir okulu Çerkezköy’e kazandıran Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne ve Çerkezköy Kaymakamına katkılarından dolayı teşekkür etti. 

32 DERSLİKTEN OLUŞUYOR

Fiziki olarak bölgenin örnek okulu olan ve birçok üniversiteyi kıskandıran okul son teknoloji ile donatıldı. Yaklaşık 16 milyon liraya mal olan 8 bin metrekarelik alana sahip olan okul 32 derslikten oluşuyor. Sınıfların 56 metrekare olduğu, koridorların granit zeminle kaplandığı, sınıflarda PVC kaplama bulunan ve ahşap sınıf kapılarının yangına dayanıklı olduğu okulda yedek depoları da bulunan, tam donanımlı 7 laboratuvar sınıfı bulunuyor. 

117 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

İdari personel odalarında klimaların bulunduğu, LED aydınlatmalarla donatılan okulda 117 kişilik konferans salonu da bulunuyor. Açık ve kapalı spor salonlarının olduğu okulda hava koşullarına karşı özel kapalı tören alanı da yer alıyor. Teknolojisiyle dikkat çeken okulda ayrıca her sınıfta özel data ve WiFi hattı da bulunuyor.
 

Editör: TE Bilisim