Çerkezköy Bakış - 3 Ağustos 1974 yılında dünya evine giren Kadir Albayrak ve Gülseren Albayrak çifti, evliliklerinin 45. yıldönümünü kutladı. Eşine karşı olan aşkını her platformda dile getiren ve mümkün oldukça çalışma programlarına eşini de dahil eden Kadir Albayrak, 45 yıllık evliliklerini hazırlattığı bir video ile sosyal medya hesabından “Koşulsuz sevgisi ve güç veren desteğiyle her anımızı güzelleştiren değerli eşim Gülseren Albayrak ile bugün evliliğimizin 45. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi ve mutluluk dolu nice güzel yıllar yaşamak dileğiyle.” notu ile paylaştı. 

“EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM”

Eşi ile merkez ilçe Süleymanpaşa sahilde el ele yürüyüş yapan Başkan Albayrak videoda şu ifadeleri kullandı: 45 yıl boyunca çocuklarımın annesi, torunlarımın anneannesi, babaannesi. Hep güzel günlerimiz oldu. Tabii hayat hep güzelliklerle, mutluluklarla devamlı değil ama sıkıntılı günlerimizde de devamlı birbirimizin yanında olduk. Bugünkü evliliğimizin, mutluluğumuzun temel nedeni her konuda birbirimize destek olmamızdır. Ben eşimi çok seviyorum. Bu sevgi 45 yıl önce başladığı şekliyle artarak ve güzellikle devam edecektir. Bunu herkese ilan ediyorum. Eşimi çok seviyorum.

“MUTLU VE HUZURLUYUZ”

Gülseren Albayrak ise videoda, “45 yıl önce görücü usulü evlendik fakat eşimi çok seviyorum. Çok güzel günlerimiz oldu. Çocuklarımızı çok güzel yetiştirdik. 4 torunumuz var. Mutlu ve huzurluyuz. Bütün gençlere evliliklerinde ve arkadaşlık dönemlerinde birbirlerine sevgi ve saygı göstermelerini öneriyorum.” diye konuştu.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı romantik video kısa sürede çok sayıda kişi tarafından beğeni ve yorum aldı.
 

Editör: TE Bilisim