Çerkezkö Bkış - yKritik karşılaşmalara ev sahipliği yapacak haftada Çerkezköy-Çorlu derbileri ile Saray derbisi oynanacak. 21 puanla averajla lider olan Kızılpınarspor, zirve ortağı Çorlu Pazarspor ile zirveyi 3 puan geriden takip eden Çerkezgücüspor ise Çorluspor ile karşı karşıya gelecek. 
Ayrıca iki Saray temsilcisi Tekirdağ Marmaraspor ve Çukuryurtspor Saray Sahası’nda kozlarını paylaşacak.

ZİRVEDE KRİTİK DERBİ

Amatör Küme’de heyecan sürüyor. 7 takımın mücadele ettiği C Grubu’nda hafta sonu 10’uncu hafta müsabakaları oynanacak. Önemli karşılaşmaların oynanacağı haftada 21 puanla zirveyi paylaşan iki takım karşı karşıya gelecek. Oynadığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet 1 yenilgi alarak 21 puan toplayan Kızılpınarspor, oynadığı 7 maçta 7 galibiyet alan Çorlu Pazarspor’a konuk olacak. Pazar günü Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.00’da başlayacak.

ÇERKEZGÜCÜSPOR ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

6 galibiyet 2 yenilgi ile 18 puan toplayan ve zirvenin 3 puan gerisinde bulunan Çerkezgücüspor ise, 9 puana sahip Çorluspor’a konuk olacak. Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda oynanacak Çorluspor-Çerkezgücüspor müsabakası saat 15.00’da başlayacak.

SARAY DERBİSİ OYNANACAK

3 puanla son iki sırayı paylaşan Tekirdağ Marmaraspor ve Çukuryurtspor Saray derbisinde karşı karşıya gelecek. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak müsabaka 15.00’da başlayacak.

KIZILPINAR UZAYSPOR BAY GEÇECEK

6 puanla beşinci sırada yer alan Kızılpınar Uzayspor haftayı bay geçecek.

Editör: TE Bilisim