Çerkezköy Bakış - Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri Cumartesi günü başladı.

SINAVA GİRDİLER

Anma etkinlikleri kapsamında Çerkezköy’deki lise öğrencileri gönüllük esasıyla okudukları ‘Akif Dede’ kitabından sınava girdiler. Yaklaşık 300 öğrencinin girdiği sınavda en yüksek puanı alan 40 öğrenci İstanbul gezisine götürülecek. Anma etkinlikleri bununla beraber hafta içi yapılacak etkinliklerle devam edecek.

HAFTA BOYU DEVAM EDECEK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, hafta sonu mesaisinde ‘Akif Dede’ kitabını okuyup bitirerek sınava giren öğrencilerle bir araya geldi. Gümüş, öğrencilere teşekkür ederek başarı temennisinde bulundu. Gümüş, “Akif Dede’ kitabının yazarı Vehbi Vakkasoğlu Çarşamba günü Gülerçin Koleji konferans salonunda Çerkezköylülerle bir araya gelecek. Öncesinde ise Salı günü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerini güzel okuma yarışması yapılacak. Perşembe günü ise Milli şairimizin İstanbul Edirnekapı’daki mezarlığına bir ziyaret programı yapılacak. Cuma günü de okunan hatimlerin duası İmam Hatip Lisemizde yapılacak. Bu şekilde bir hafta boyunca Milli şairimiz anmış, hatırlamış ve hatırlatmış olacağız.” dedi.
 

Editör: TE Bilisim