Çerkezköy Bakış - Temsilcimiz kadrosuna İbrahim Aziz Kaplan, Can Karaman, Muhammet Göksu ve Gökhan Arslan’ı dahil etti.

TRANSFERLER BASINA TANITILDI

BAL 11. Grup’ta sezonun ilk yarısını 12 puanla 11’inci sırada tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 4 futbolcu ile anlaştı. Takıma yeni katılan isimler için kulüp tesislerinde düzenlenen imza programına 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu üyesi Tarık Akman, Genel Kaptan Gökhan Biber, tesis sorumlusu Hasan Pektaş, Teknik Direktör Murat Küçük ve takıma yeni dahil olan futbolcular İbrahim Aziz Kaplan, Can Karaman, Muhammet Göksu ve Gökhan Arslan katıldı.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

İmza programında konuşan Genel Kaptan Gökhan Biber, “2019-2020 sezonunun ikinci yarısında inşallah daha başarılı bir grafik çizeceğimize inandığımız için yeni transferlerle başladık. Önümüzdeki hafta 5-6 arkadaşımız da aramıza katılacak. 7’inci hafta sonrasında Murat hocamızla tekrar çalışma kararı aldık. Murat hocamız 2 sene önce ligi ikinci bitirdiğimiz sezon bizimle birlikteydi. Başarılı bir grafik yakalamıştık. İlk yarıda malumunuz kısa bir sürede Tolga Tokoçin başkanımız önderliğinde kulübü teslim aldık. Kısıtlı şartlarla, imkansızlıklarla iyi bir ilk yarı geçirdik. Her türlü desteğini esirgemeyen Vahap Başkanımıza teşekkürü borç biliriz. İkinci yarı hazırlıklarına başladık. İnşallah Çerkezköy’ün adını daha iyi yerlere taşımak için mücadelemize devam edeceğiz.” dedi.

“ÇOK İYİ BİR İKİNCİ YARI GEÇİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Teknik Direktör Murat Küçük ise yaptığı açıklamada, “Sezona kısa bir zaman kala yeni bir oluşumla görevi devraldı. Buna rağmen kısa bir zamanda kadroyu oluşturarak lige katılım sağladılar. Bu Çerkezköy ilçemiz için iyilik olduk. Sezon başladıktan sonra 7’inci hafta itibariyle görev bize layık görüldü ve göreve başladık. Kısa zamanda kurulan takımın yaşadığı bazı zorluklar vardı. Diğer takımların 2 ay gibi geçirdiği kamp süresini bizim takımımız geçiremedi. Takımımız bunun getirdiği dezavantajları yaşadı. Devreye 12 puanla girdik. Transfer yapma kararı aldık. Eksik gördüğümüz mevkilere gerekli transferleri yapmak için yönetim kurulumuz üstün bir çaba sarf etti. Giden arkadaşlarımız oldu. Yeni gelen 4 arkadaşımız bizimle beraber. 3-4 transfer daha olacak. İnşallah ikinci yarıda arzu ettiğimiz kalitede, arzu ettiğimiz oyun sistemiyle beraber çok iyi bir ikinci yarı geçirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı Çerkezköy’deki tesislerde sürdürüyoruz. Oyuncularımız gayet sağlıklı ve iyi çalışıyorlar. Yönetim kurulumuzun da inanılmaz desteği ve çabası var. Bir dediğimizi iki etmeden, çocukların iyiliği için ellerinden geleni yapıyorlar. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Üstümüze düşeni yapacağız.” diye konuştu. 
11. Grup’ta herkesin herkesi yenebileceği bir ilk yarı olduğunu belirten Küçük, “Bigaspor bize lider geldi ve biz onları yendik. İki sezon önce ligi ikinci bitirdiğimiz süreçte nasıl bir Çerkezköyspor seyrettiyse taraftarlarımız, ona yakın ve hemen hemen aynı bir 1911 Çerkezköyspor seyrettireceğimizden endişem yok. Çünkü çalışmalarımız bunu gösteriyor.” dedi.

8 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Küçük’ün ardından tekrar söz alan Genel Kaptan Gökhan Biber takımdan ayrılan 8 isimle ilgili bilgi verdi. Biber ,” Gökalp Yaman, Tuna Akgüneş, Mert Mustafa Baykuş, Zeki Sinan Akkoyun, Muharrem Kadir Pehlivan, Göksel Yürükoğlu, Feyzullah Saray, Yusuf Özkan ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshettik. İnşallah kendilerine uygun kulübü bulurlar. Başarılarını bir üst safhaya taşıyacaklarına olan inancımız tamdır.” dedi.

“BURAYA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Yeni transferlerden Can Karaman, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Kulübümüzün yeri her zaman bir üst lige çıkmaktır. Şu anki konumumuzdan memnun değiliz ama çok iyi çalışıyoruz bir an önce kendimizi üst sıralara taşıyacağımıza eminim. Allah’ın izniyle ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitireceğiz.” dedi. Tokat’tan transfer edilen 2000 doğumlu İbrahim Aziz Kaplan ise özverili bir şekilde çalıştıklarını ve ikinci yarıyı daha iyi yerlerde bitireceklerini belirtti.

“ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUZ”

BAL takımı Elbistanspor’dan transfer edilen Muhammed Göksu ise, “10 gündür buradayım. Çerkezköy’ün yeri daha yukarılar olmalı. Bu liglerde şanssızlıklar oluyor. Güzel bir aile ortamı var. Bizi sahiplendiler. Çok iyi çalışıyoruz. Hedefimiz ilk yarının üzerine çıkıp, mümkün olduğu kadar çok puan toplamak. Bunu yapabilecek gücümüz var. Takımlar arası çok uçurum yok. O yüzden iyi mücadele ederek, göze hoş gelen bir futbolla inşallah bu takımı daha üstlere taşıyabiliriz.” diye konuştu. Bigaspor’dan transfer edilen Gökhan Arslan ise ,”1992 doğumluyum. Bigaspor’dan geldim. İnşallah hayırlısı olacak. Arkadaşlık ortamı, tesislerimiz çok iyi. Zor bir gruptayız. İnşallah iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum.” dedi.

“ÇERKEZKÖY HALKINI TRİBÜNE BEKLİYORUZ”

1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu üyesi Tarık Akman ise yaptığı açıklamada, “Yeni transferlerimiz hayırlı uğurlu olsun. Elimizden geleni çabayı sarf ediyoruz. 
Çerkezköy halkını tribüne bekliyoruz. Eksik gördüğümüz yerlere nokta transferler yaptık. Hocamıza güveniyoruz, kenetlenmiş vaziyetteyiz.” diye konuştu. Tesis sorumlusu Hasan Pektaş ise “İkinci yarı için çok umutluyum. Yeni arkadaşlarımızla güçlendik. Çerkezköy halkının bu takımı sahiplenmesini istiyoruz.” dedi.
Konuşmaların ardından 4 futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Editör: TE Bilisim