Çerkezköy Bakış - AK Partili heyeti Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ile dernek üyeleri karşıladı.

“OSB’DEN AYLIK 2 BİN TL DESTEK”

Ziyarette AK Partili heyete teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, derneğin faaliyetleri hakkında Yel, Özcan ve Kök’e bilgi verdi. Derneğin ilerleyen zamanlarda başlatacağı ve faaliyete geçirileceği projelerinden de bahseden Kocaçınar, derneğin sabit bir gelirinin olmamasının kendilerini çok zorladığını ifade etti. Başkan Kocaçınar, sadece Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün kendilerine aylık 2 bin TL destek olduklarını söyleyerek, derneğin ihtiyaçlarının eş ve dostların karşıladığını kaydetti.

“5 TEKERLEKLİ SANDALYE VE NAKDİ BAĞIŞ”

Derneğin faaliyetlerini dinleyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, derneğe sabit bir gelir sağlamakta fayda olacağını kaydetti. Derneğin tekerlekli sandalye ihtiyacına karşılık ise Mustafa Yel, kendisinin bir, İHH Çerkezköy Temsilciğinin üç, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının ise bir adet olmak üzere toplam beş tekerlekli sandalye bağışında bulunduklarını söyledi. Ayrıca Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da derneğe nakdi para desteğinde bulundu.


 

Editör: TE Bilisim