Çerkezköy Bakış - Türkiye Gençlik Vakfı tarafından ödüllü kitap okuma yarışması organize edildi.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 MART

TÜGVA Çerkezköy Temsilcisi Sinan Meral, yapılacak olan ‘Kitap Kurtları Yarışıyor’ adlı kitap okuma yarışmasına Çerkezköy’deki tüm 5,6,7,8 ve 9’uncu sınıf öğrencilerini davet etti.
Meral, “Necip Fazıl Kısakürek ‘Yeni bir görüş ve duyuş mimarisinin toprak üstünde sarayını kuracak tek vasıta kitaptır’ der. Biz de öğrencilerin kendi sarayını inşa etmesi için yardımcı olmak istiyoruz. Öğrencilerin yarışmaya katılabilmeleri için tek yapmaları gereken www.tugva.org internet sitesinden online başvuru yapmaları yeterlidir. Yarışma ücretsiz olup, son başvuru tarihi 30 Mart 2020’dir. 
Yarışmanın online sınav tarihi 2-3-4 Nisan’da yapılacak, yazılı sınav ise 18 Nisan 2020’de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenecek olan okullarda yapılacak.” dedi.

YARIŞMADAKİ KİTAPLAR

Yapılacak yarışmada 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin sorumlu olacağı kitap listesi: İçimdeki Müzik, Dahiler ve Çılgın Yöntemleri, Harita Korucuları-3 Mühürdar, Peygamberin Genç Arkadaşları-Medine ve Çocuk Kalbi. 5 ve 6’ıncı sınıf öğrencilerinin sorumlu olacağı kitap listesi: Ali Kuşçu, Barbaros Denizler Tarihi, Dünyanın Sonundaki Saat, Peygamberin Genç Arkadaşları-Mekke ve Salyangoz Avcıları.

ÖDÜL LİSTESİ

Yarışmada birinci olan öğrenciye 9 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye 5 bin TL, dördüncü, beşinci, altıncı, yedinci, sekizinci, dokuzunca ve onuncu öğrencilere ise bin TL ödül verilecek.

Editör: TE Bilisim