Çerkezköy Bakış - Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Van Atatürk Stadı'nda yarın oynanması planlanan karşılaşmanın elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

32 PUANLA 9. SIRADA

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor’un 23. hafta maçında konuk olacağı Vanspor FK müsabakası elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Ergene Velimeşespor ligde oynadığı 22 karşılaşmada 9 galibiyet 5 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. 38 gol atıp kalesinde 27 gol gören Velimeşespor topladığı 32 puanla ligde dokuzuncu sırada yer alıyor.

“TEKNİK EKİBE VE FUTBOLCULARA GÜVENİM TAM”

Öte yandan Kulüp Başkanı Adem Memiş 2-0 kazandıkları Etimesgut Belediyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Son haftalardaki şansızlığımıza bu maçta kazanarak son verdik. Son iki haftada son dakikada kaybettiğimiz puanlar bizi üzdü. Ancak artık geçmişe bakmamamız lazım. Bu maçı kazandık ve mutluyuz. Play Off ile aramızda çok puan farkı yok. Puan durumuna baktığımızda neden olmasın diyoruz, Rakiplerimiz bütçe olarak bizden çok üstün olsalar da biz geçen sene olduğu gibi yine mütevazı kadromuz ile Play off’lara kalmak istiyoruz. Sonrası Allah Keri. Bunların gerçekleşmesi için siz taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz. Bazen istemediğimiz olaylar oluyor, kulübümüz çirkin ve kötü tezahürattan ceza alıyor. Sizlerin tribünde daha dikkatli olmasını temenni ediyorum. Stadın isim değişikliği için hafta içi yetkili yerlere başvurularımızı yapmıştık ve onay bir gün içinde geldi. Ata’mızın ismini stadımızda taşıyacağımız için gururluyuz. Ata’mızı saygı ve özlem ile anıyoruz. Ligde kritik bir döneme giriyoruz. Belk ide ligin kaderini belirleyecek bir haftaya giriyoruz. Bu zorlu haftada toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp üst sıraları kovalamayı devam ettirmek istiyoruz. Her zaman söylediğim gibi benim teknik ekibe ve futbolculara güvenimin tam ve onlarda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır.” dedi.

Editör: TE Bilisim