Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hizmetlerinde kullanılmak üzere Çerkezköy Belediyesi’ne hibe edilen 2019 model kamyonetin anahtarını Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Belediye Başkanı Vahap Akay’a teslim etti.

AKAY TEŞEKKÜR ETTİ

Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne hibe edilen kamyonetin anahtarını teslim alan Belediye Başkanı Vahap Akay, “ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan nezdinde ÇOSB Yönetim Kurulu’na ve sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Hibe edilen aracımızı Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hizmetlerinde kullanacağız” dedi.

GEÇİCİ HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’Nİ GEZDİLER

ÇOSB Yönetim Kurulu tarafından hibe edilen aracı teslim alan Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezerek, incelemelerde bulundular.

Editör: TE Bilisim