Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Saray'da, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Saray'da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı (CHP) ve Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek parti üyeleri ile bir süre görüştü.
“SİYASET GÖMLEĞİNİ ÇIKARDIK”
Katıldığı her platformda 30 Mart'tan sonra artık siyaset gömleğini çıkardıklarını belirten Başkan Albayrak, "Artık Tekirdağ için hizmet zamanı. 30 Mart seçimlerinden halkımızın teveccühü ile bu önemli göreve layık görüldük. Ancak 30 Mart'tan sonra siyaset artık geride kaldı. Biz yakamızdaki parti rozetini çıkardık ve bize oy veren vermeyen, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Tekirdağ'ın tüm milletvekillerine de artık siz hepimizin milletvekilisiniz ve Tekirdağ için parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalıyız dedim. Bugün de Saray'da AK Parti, CHP ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek hep birlikte güç birliği yaparak Tekirdağ için, Saray için çalışmamız gerektiği mesajını ilettim.



“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”
Bizim kapımız herkese açık. Tekirdağ artık büyükşehir oldu. Büyükşehir çok ağır bir taş. Bu taşı kaldırmak için herkes taşın altına elini koymak durumunda. Taşın altına ne kadar çok el girerse kaldırmak o kadar kolay olur. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ'ın her yerine eşit hizmet götüreceğiz. Çünkü hizmetin siyaseti olmaz. İlgi ve alakalarından dolayı Saray AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarına ve üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Albayrak ziyaretlerinde ayrıca parti üyelerinin yeni yılını da kutlayarak, mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.
“SARAY BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
Saray CHP İlçe Başkanlığı'nda, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ın da katılımı ile teşkilat üyeleri ile bir toplantı yapan Başkan Albayrak, Saray'ın önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Saray'ın bizim için ayrı bir önemi var. Saray'da Nazmi Başkan ile birlikte önemli çalışmalar yapacağız. Projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu çalışmaların halka anlatılması konusunda teşkilatımıza da önemli görevler düşüyor. Saray Teşkilatımız bu anlamda her zaman üzerine düşen görevi başarı ile yerine getirmiştir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin desteğinin her zaman Saray'ın ve Saraylıların yanında olduğunun bilinmesini istiyorum" dedi.
Başkan Albayrak ziyaretinde CHP Saray İlçe Teşkilatı üyelerinin yeni yıllarını da kutlayarak, mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.
Editör: TE Bilisim