Türkiye İş Bankası, Çerkezköy’de 2. şubesini Atatürk Caddesi üzerinde hizmete açtı.

Çerkezköy Bakış – Türkiye İş Bankası, Çerkezköy’e 2. şubesini kurdu. Atatürk Caddesi No:89B adresinde bulunan şube, 23 Aralık’ta faaliyete başladı.
OSB’YE YAKIN
İş Bankası Atatürk Caddesi Şube Müdürü Güven Çakır Çerkezköy’ün yıllık 4 binin üzerinde göç aldığına dikkat çekerek, bir yandan sanayi bölgesinin varlığından doğan diğer yandan ise nüfusun kişisel ihtiyaçları doğrultusunda bu şubenin açılmasına karar verildiğini belirtti. Yer konusunda özellikle lokasyon olarak Atatürk Caddesi’nin seçildiğini belirten Çakır, hem Organize Sanayi Bölgesi’ne yakınlığı hem de ilçenin bu kısmına büyüyeceğinin öngörüldüğünü kaydetti. Şubede şu an 9 kişinin hizmete başladıklarını kaydeden Güven Çakır; ilerleyen zamanlarda fiziki mekân genişlemesine bağlı olarak personel sayısını da artıracaklarını ifade etti.



“HALKLA İÇ İÇE”
Öte yandan eski zamanlarda bankaların hacimlerini çok katlı şubeler kurarak artırdıklarını hatırlatan Güven Çakır “Ancak o şekilde müdür odaları hep en üst katlarda olurdu ve halktan kopuk bir imaj çizilirdi. Şimdi bu şekilde konsept dediğimiz banka şubeleriyle halkla daha iç içe olmayı hedefliyoruz. Burada örnek olacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.
300’E YAKIN ESNAF ZİYARET EDİLDİ
“Bankacılığın en keyifli tarafı insanlarla iletişim kurmaktır” diyen Şube Müdürü Güven Çakır; 2 hafta içerisinde 300’e yakın esnaf ziyaret ettiklerini ve 1000’e yakın insanla tanıştıklarını ifade etti. Bundan önceki görev yerinin Gümüşhane olduğunu belirten Çakır, memleketinin Kırklareli’nin Vize İlçesi olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim