Çerkezköy Bakış - Malkara Belediyesi ile mahalle muhtarları arasında önceki gün Belediye meclis odasında toplantı gerçekleştirildi.
ADAY SEÇİMİ YAPILDI
Yapılan toplantıya; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu, Volkan Soğancılar, mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı.
Toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturacağı 6 kişilik Muhtarlık Delegeleri seçimleri için Malkara’dan belirlenecek olan üç adayın seçimi de yapıldı.
FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI
Yapılan seçimin ardından Malkara merkez muhtarları arasından tek aday adayı olan Yenimahalle Muhtarı Ayhan Ihlamur, beldelerden mahalleye dönüşen mahallelerin muhtarları arasından Kozyörük Mahalle Muhtarı Hasip Top (40 oy) ve köylerden mahalleye dönüşen mahallelerin muhtarları arasından ise Hasköy Mahalle Muhtarı Recai Dilfaz (34 oy) Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturacağı 6 kişilik Muhtarlık Yönetimine aday olarak seçildiler.
Yapılan seçimin ardından muhtarlarla sohbet edip fikir alış verişinde bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ayrıca mahalle muhtarlarının sorunlarını da dinleyerek sık sık notlar aldı.

Editör: TE Bilisim