Çerkezköy Bakış - Marmaraereğlisi Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi ihtiyaç sahibi üç engelliye özel tasarım yataklardan verdi. Özel bir firmanın sponsorluğu ile yapılan bu yardım için engelli aileleri Başkan İbrahim Uyan’a teşekkür etti.
 ÖZEL YATAK
Marmaraereğlisi Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Merkez yapılan rutin hizmetlerin yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlara da özel yataklar verdi. Tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yatakların talep olması halinde yine verilebileceğini ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Ekiplerimizin tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerini yardımseverlerle buluşturuyoruz. Belediyemiz kendi bünyesinde yaptığı çalışmaların yanı sıra yardımsever firma ve vatandaşların da bu yardımlarının yerine ulaşmasını sağlıyor” dedi.
 “OLANAKLARIMIZI ARTIRDIK”
Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Seçimlerden sonra hızla yeni birimlerimizi kurduk ve harekete geçirdik. Mevcut müdürlüklerimizin de daha aktif çalışabilmesi için olanaklarımızı artırdık. Kısa sürede geldiğimiz nokta ise beni oldukça memnun ediyor” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim