Çerkezköy Bakış - Veliköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde son viraja girildi.

İNŞAATTA İNCELEMEDE BULUNDULAR

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Veliköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte inşaat çalışmalarında sona gelinen okulda incelemede bulundu. 
Kaymakam Abban, inşaatın son durumu ile ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi alırken, okulun Temmuz ayı içerisinde inşaat işlerinin tamamen bitmesi yönünde talimat verdi. 

YENİ ÜRETİM ÜSSÜ OLACAK

Tüm dünyayı etkisi altına alan Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede ‘Meslek Lisesi, Memleket Meselesi’ sloganı ile işe koyulan Meslek Liseleri bu süreçte dezenfektan, kolonya, cerrahi maske, N-95 ve siperlikli maske üretimi için görev üstlenmiş ve ülkedeki büyük bir ihtiyacı karşılamıştı. Çerkezköy’de de Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, HFZ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pandemi sürecinde üretimleri ile tüm ülkede adından söz ettirmişti. Bu üretim tesislerine yeni eklenecek olan Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni üretim tesislerinden biri olacak. Okulda önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazır olacak. 24 derslikli planlanan okulda 16 dönüm alan içerisinde çeşitli spor alanları ve sahalarının yanı sıra 4 adet atölye bulunacak.

Editör: TE Bilisim