Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Süper Amatör Lig’de şampiyon olamayacaklarını ve hedeflerinin ligi en iyi konumda bitirmek olduğunu ifade etti. Ayrıca Başkan Korkmaz, takımın 3 as oyuncusu olan Kaptan Serkan Akyüz, Abdi Karataş ve Mehmet Narin ile de yollarının ayrıldığını açıkladı


Çerkezköy Bakış - Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz ilk devreyi değerlendirdi.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Ahmet Korkmaz, Lig’in ikinci devresinin başlamasına az süre kalan geride bırakılan ilk devrenin değerlendirmesini yapmak üzere Kulübün Sosyal Tesislerinde dün saat 13:00’da basın açıklaması düzenledi.

ÇORLU MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

İlk olarak Lig’in erteleme mücadelesinde Çorluspor 1947 maçına ilişkin değerlendirmede bulunan Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, kötü zemin şartlarında oynadıklarını ve rakipten daha çok pozisyon bulduklarını ifade etti. Korkmaz, “Önemli bir maçtı, zemin ne kadar elverişsiz olsa da bizim için bu bahane olmamalı. İyi başladık ve pozisyonlar bulduk. Bireysel hatalardan dolayı bulunan pozisyonları gole çeviremedik. Aynı şekilde rakip Çorluspor’un ise pozisyonu olmadı ve karambolde oluşan pozisyonda bireysel hatadan dolayı kalemizde golü gördük ve mağlup olduk.” dedi.

LİDERLİK ZOR

Lig öncesi birçok açıklamasında Çerkezköyspor’un yeniden BAL ligine döneceğini ve Lig’i şampiyonlukla bitireceğini dile getiren Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği toplantıda bu sene şampiyon olmalarının çok zor olduğunu kaydetti. Korkmaz, “Liderlik şuan zor bizim için. Önümüzdeki sezonun kadrosu için altyapıya daha da fazla önem veriyoruz. Geçtiğimiz haftada U-14 takımında Çerkezköyspor’un tarihine geçecek bir galibiyet aldık. Fevzipaşaspor’u 24-0 mağlup ettik. Aynı şekilde U-19, U-17, U-14, U-13 ve U-12 takımlarından oyunculara destek oluyoruz. Alt yapıda oynayan Çerkezköylü gençlerin önünü açmak için onlara her fırsatta A takımda oynama fırsatı da veriyoruz.” diye konuştu.

3 AS OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI

Korkmaz takımın 3 as oyuncusu ile yollarını ayırdıklarını da sözlerine ekleyerek, “Takım kaptanımız Serkan Akyüz, Abdi Karataş ve Mehmet Narin ile yolları ayırdık.  Kendilerinin menfaati için bu kararı aldık. Anlaştıkları iyi bir takım olursa bonservislerini vermeye hazırız. Kendileri ne kadar gitmek istemese de bizler onları düşündük ve yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“HER MAÇ FİNAL HAVASINDA OLACAK”

İkinci devre için transfer girişiminde bulunmadıklarını da söyleyen Ahmet Korkmaz,  ikinci devredeki her maça final havasında çıkacaklarını dile getirdi. Korkmaz, “U-19’dan A takımımıza katılacak çok oyuncumuz var. Giden oyuncuları aratmayacaklarını biliyoruz.  İkinci devrede takımın iskeletini bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Her maça final havasında çıkıp, ligi biterebileceğimiz en iyi yerde bitirmek için çalışacağız.” dedi.

İL ŞAMPİYONASINA, ARDINDAN DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA

Alt yapı takımlarının başarılı olduğunu ifade eden Korkmaz, “İl şampiyonasında İlçemizi temsil edeceğiz. İl’den sonra Türkiye Şampiyonasına gitmeye çalışacağız. Alt yapıdan oyuncu yetiştirip A takımdan oynatmaktan çok mutlu oluyoruz.” diye konuştu.

“TAKIM OYNAMAZSA HOCA BİR ŞEY YAPAMAZ”

Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ayhan Kaynak’ta takımını değerlendirdi. Kaynak, “Ergun hocadan hazır bir takım aldım. Açıkçası hocanın saha içindeki takıma çok etkisi olmaz. Takım saha içinde oynamazsa hocanın yapabileceği çok şey kalmaz. Lig’in ikinci devresinde takımı daha iyi hazırlayıp istediğimiz sonuçları almak için çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim