Çerkezköy Belediyesi’nin Şubat ayı Meclis toplantısı 2 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’da Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.

Çerkezköy Bakış -
5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi uyarınca Pazartesi günü saat 14.00’da toplanacak olan Belediye Meclisi’nde açılış ve yoklamanın ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan Çerkezköy Belediyesi’nde münhal bulunan 1 adet kadroda unvan ve derece değişikliği yapılması görüşülerek, karara bağlanacak.
KREŞ BİNASI’NIN DEVRİ KARARA BAĞLANACAK
Ardından gündemin üçüncü maddesinde yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın 15.01.2015 gün ve 3 sayılı mülkiyeti Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na ait olan Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’ndeki kreş binasının on yıl süreyle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na tahsil edilmesi hakkındaki yazıları görüşülerek karara bağlanacak. Meclis Üyeleri onay verirse söz konusu kreş binası 10 yıllığına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek ve Büyükşehir Belediyesi buraya kreş açacak.
PLAN NOTU EKLENMESİ GÖRÜŞÜLECEK
Daha sonda Belediye Meclisi’nin 2. gündem maddesinde yer alan Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 23.01.2015 gün ve 21 sayılı Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenmesi hakkındaki yazısı görüşülerek, karara bağlanacak.
DİĞER GÜNDEM MADDELERİ NELER?
Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notunun eklenmesinin görüşülmesinin ardından gündemin 5. maddesinde yer alan Çerkezköy Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’ nün 23.01.2015 gün ve 22 sayılı Çerkezköy İlçesi sınırları içerisindeki münferit parsellerdeki Belediye hisselerinin satışı hakkındaki yazısının görüşülmesinin ardından Belediye Meclis toplantısı Promer Planlama Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret .A.Ş.‘nin (İsmail Günal) 26.01.2015 gün ve bila sayılı 1698 Ada , 1 No’u parselde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yapılması talebine ait dilekçesinin görüşülmesi ile Meclis toplantısı sona erecek.
Editör: TE Bilisim