Çerkezköy Bakış- Dernek ziyaretlerine devam eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve ilçe yönetimi, bu kez Çerkezköy Yozgatlılar Derneği’ne ziyarette bulundu. Dönmez ve yönetimi, dernek başkanı Emin Sungur ve yönetimi tarafından karşılandı.

“ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Emin Sungur, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeni kurulan Tekirdağ Öksüz ve Yetim Koruma Derneği hakkında da bilgi veren Sungur; “Yeni kurduğumuz Tekirdağ Öksüz ve Yetim Koruma Derneği ile birlikte zor durumda olan ihtiyaç sahiplerine de yardım elini uzattık. Olumlu veya olumsuz eleştiriler de aldık. Bizler çalışmalarımızı insanı ön plana alarak sürdürüyoruz. İnşallah daha güzel çalışmalarla daha iyi etkinliklerle karşınızda olacağız. Yozgat’a sevgi arttı bu dönemde. Kentimizle gurur duyuyoruz. Toplum nezdinde önyargıları da kırmayı başardık. Biz en ücra köşe de olsa yardım elini uzatmaya, etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Sosyal dernekçiliği benimsediklerini ve her insana ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Sungur, Çerkezköy’de farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Gençleri spora özendirecek kötü alışkanlıklardan da uzak tutmak istediklerini ifade eden sungur, dernekler platformunda da çalışmaların devam ettiğini söyledi.

“SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARIN YAPILACAK”

Yaptığı çalışmalardan dolayı Sungur’u kutlayan Dönmez, Çerkezköy’de yaptığı çalışmalardan dolayı Sungur ve yönetimine teşekkür etti. Koronavirüs salgını sonrası yeni normalleşme döneminde ziyaretlere başladıklarını söyleyen Dönmez, insanların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek; “Salgın tehlikesi devam ediyor. Maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat etmeliyiz. Bizler de bu kapsamda ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ev ziyaretlerine henüz başlayamadık ama süreç tamamen ortadan kalkınca onlara da ağırlık vereceğiz. Çerkezköy’ü daha ileriye götürmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ekonomide yaşanan sıkıntıları biliyoruz. İşsiz çok fazla vatandaşımız var. Bizler de elimizden geldiği sürece işsiz vatandaşımıza iş bulma, onlara ekmek kapısı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Dönmez, sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydederek, derneklere önem verdiklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim