Çerkezköy Bakış - Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 31 ARGE Merkezinden birisi olarak seçilen Türk Tekstil Vakfı Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi büyük bir başarıya daha imza attı.
Pandemi sürecinde N95 maske makinası imal ederek, sürece katkı veren okul, başka okullara da makine desteği sunuyor. Bu kapsamda Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencileri tarafından imal edilen N-95 maske makinesinin montajı Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kuruldu.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Pandemi sürecinde N-95 maske makinası imal ederek, sürece katkı veren okulumuz, Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Makine montajı için, bir adet 4’lü burunluk kalıbı, bir adet ultrasyonik kesme , bir adet ultrasyonik dikme, bir adet burunluk ultrasyonik tel yapıştırma, bir adet ultrasyonik N95 maske lastik yapıştırma ve bir adet kompresör teslim edilmiştir. Montajı yapılarak kurulum tamamlanmıştır. Emeği geçen okul yöneticisinden öğretmenine teşekkür ediyorum.”dedi.

Editör: TE Bilisim