Türk Hava Kurumu’nun 90. Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve THK çalışanları Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı’yı ziyaret ederek, Çerkezköy Belediyesi’ne THK’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Çerkezköy Bakış -
Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin tam 36 yıldır Şube Başkanlığı görevini yürüten THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve THK personeli Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı’yı ziyaret ederek, Çerkezköy Belediyesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
NEDİM KARDEŞİME BAŞARILAR DİLİYORUM
Türk Hava Kurumu’na Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi başta olmak üzere sivil toplum örgütlerinin ve Çerkezköy halkının her zaman sahip çıktığını ve desteklerini esirgemediğini kaydeden THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Bugün Türk Hava Kurumu’nun 90. Kuruluş Yıldönümü. Böyle güzel bir günde Çerkezköy Belediye Başkan Vekilini ziyaret ettiğimiz için son derece mutluyuz. Nedim kardeşimizin bugün bu makama vekalet etmesi beni ziyadesi ile mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
TÜM BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Belediyesi’nin Türk Hava Kurumu’na her zaman destek veren, yardım eden bir Belediye olduğunu vurgulayan Zümbül, “Çerkezköy Belediyesi’nin verdiği destek her zaman bizim için enerji ve motive kaynağı olmuştur. Bizleri ateşlemiştir. 36 yıldır Şube Başkanlığı yapıyorum ve bu süre zarfında hep destek gördük. Kurumumuza destek veren tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum, saygılarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.
“ARTIK GENEL MERKEZDE GÖRMEK İSTİYORUZ”
Ziyareti için THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve THK çalışanlarına teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı ise “Mustafa abimiz tam 36 yıldır şube Başkanlığı görevini büyük bir öz veri ve başarı ile yürütüyor. Kendisinin hizmetlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Fakat artık kendisini Genel Merkez düzeyinde görev almasını ve başarılı çalışmalarını orada yürütmesini arzu ediyorum” diye konuştu.
“TEBRİK ETTİ VE BAŞARILAR DİLEDİ”
36 yıl Şube Başkanlığı görevini Mustafa Zümbül’ün başarılı bir şekilde yürüttüğünü kaydeden Başkan Vekili Nedim Yılancı, “Dile kolay ama tam 36 yıldır bu görevi yapıyor. Katkı sunuyor, emek harcıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Türk Hava Kurumu’nun 90. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.
KALICI ESER BIRAKMAK İSTİYORUZ
Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı’ya iyi dilekleri için teşekkür eden THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Zaman hızla gelip geçiyor ve geriye döndüğümüzde geride kalan tam 36 yıl olmuş. Elimden geldiği kadar kurumumuza, bu göreve layık olmaya çalışıyorum. Hedefimiz Çerkezköy’e artık kalıcı eserler bırakmak. Bunu arzu ediyoruz. Bununla ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi’nin bize tahsis ettiği yere güzel bir proje hayata geçirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.
HAVACILIK OKULU AÇMAK İSTİYORUZ
Çerkezköy’e Türk Hava Kurumu’nun Havacılık Okulu’nu açmak istediklerini ve bununla ilgili Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüştüklerini ve tam destek aldıklarını belirten Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Belediye Başkanımız bize her türlü desteği ve yardımı yapacağı sözünü verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu projeyi Türk hava Kurumu’nun 90. Yılı’nda hayata geçiririz” dedikten sonra Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı’ya ev sahipliği için teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim