Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de faaliyet gösterin Bayraktarlar Mobil Yağ firmasında çalışan evli ve 2 çocuk babası Savaş Eşsiz, kanser tedavisi gördüğü İstanbul’daki hastanede 23 Ekim 2019 tarihinde hayatını kaybetti. Eşsiz’in ölümü ailesini, yakınlarını, arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.
Genç yaşta hayatını kaybeden Savaş Eşsiz’in en büyük hayali ise kendi işini kurup, adıyla birlikte bu işyerini hizmete açmaktı.  Savaş Eşsiz’in bu hayalini ise eşi Berna ve oğlu Fikret Ilgın Eşsiz ile kayınbiraderi Yasin Kantürk gerçekleştirdi.

“KENDİ DOĞUM GÜNÜNDE GERÇEKLEŞTİRMEK BİZLERE NASİP OLDU”

Savaş Eşsiz’in adı verilen “Savaş Eşsiz Endüstriyel Yağlar isimli işyeri Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kaptan Sokak üzerinde hizmete açıldı. Açılışa, Çerkezköy Belediye Başkanı Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Arslan, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve çok sayıda davetli katıldı.
Berna Eşsiz yaptığı konuşmada açılışa gelenlere teşekkür etti. Eşsiz, “Sevgili eşimin en büyük hayali kendi adı ve soyadıyla bir iş yeri açmaktı. Bu kendisine nasip olmadı ancak oğlum Fikret Ilgın Eşsiz ve kardeşim Yasin Kantürk ile rahmetli eşimin hayalini kendi doğum gününde gerçekleştirmek bizlere nasip oldu.” dedi.

“EŞİMİN İKİ HAYALİ VARDI”

Eşsiz, konuşmasını şöyle sürdürdü: Rahmetli eşimin bir sözü vardı. Ona kaç yıllık evlisin diye sorduklarında ikiyle çarparak söylüyordu. Sebebi ise siz eşlerinizi akşamdan akşama görüyorsunuz, ben gece gündüz görüyorum diyordu. Onun için de ben de bu sektörde 20 yıldır bulunuyorum ama bunu ikiyle çarparak söyleyebilirim. Çünkü biz işi, iş yerinde bırakamıyorduk. Akşam eve geldiğimizde yine yağ, yine müşterileri konuşuyorduk. Eşimin iki hayali vardı. Birisi oğlumun makine mühendisi olmasıydı. Sağ olsun bu oğlum bu hayalini gerçekleştiriyor. Makine Mühendisliği 2. sınıfta okuyor. İkincisi ise kendi adı ve soyadıyla bir iş yeri kurmaktı. Biz de oğlum ve kardeşim ile bu hayalini gerçekleştirmeye karar verdik. Hayallerimize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için Allah hepinizden razı olsun.

“HAYIRLI OLSUN”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Arslan ise, “Berna hanım ve Yasin beye bu güzel eseri Çerkezköy’e kattıkları için teşekkür ederim. Bölgemizin ticaretine, iş hayatına katkıda bulunacaklarından hiç şüphemiz yok. İşleri başarılı bereketli olsun. Hayırlı olsun. Yolları açık olsun.” dedi.

“ALLAH ÇIKTIĞI YOLA UTANDIRMASIN”

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ise,  “İş yerimizin Berna hanıma ve yakınlarına hayırlı olmasını diliyorum. Allah çıktığı yola utandırmasın.” ifadelerini kulandı.

Editör: TE Bilisim