Diş Hekimi Ayşe Doğan, Haziran 2015 Genel Seçimleri için AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Doğan, dün saat 13.00’da Parti İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya gelerek kendini tanıttı.

Çerkezköy Bakış –
Diş Hekimi Ayşe Doğan, dün saat 13.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatında AK Parti Tekirdağ Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.
PROGRAM DÜZENLENDİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ömer Karadeniz, Hema Genel Müdürü, Dt.Ayşe Doğan’ın eşi Tunç Doğan, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.



“SÖZ ÇERKEZKÖY’ÜN”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe; Ayşe Doğan’ın Ayşe Doğan’a aday adaylığının hayırlı olmasını temenni etti ve “İnşallah Rabbim nasip ederse bu dönem tüm çalışmalarımızla bölgemizden meclisimize en az bir tane milletvekili gönderme gayretindeyiz. Teşkilatımızla bütün gücümüzle buna gayret ediyoruz. Bunu her platformda dile getiriyoruz, seçilebilecek bir üst sırada, bu görevi yerine getirebilecek liyakatli insanlar mecliste bir hizmetkar olarak görev alacaklarına inanıyoruz ve umut ediyoruz. Teşkilatlar, kardeş ilçe teşkilatları olarak burada son gücümüze kadar “Söz Çerkezköy’ün” diye söylüyoruz. İnşallah teşkilatlarımıza da doğru karar vermeyi nasip etsin Rabbim.  Ayşe Doğan hanımefendi için de hayırlısı olsun inşallah” şeklinde konuştu.
“FATİH SULTAN MEHMET GİBİ HİZMET EDECEĞİZ”
Ayşe Doğan, partililere kendisini tanıttı ve şunları söyledi: “Bugün resmi başvurumuzu yapacağız. 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinden mezun oldum. Aynı yıl eşimle evlenerek Çerkezköy’e yerleştim ve işyerimi kurdum.  3 erkek evladımız dünyaya geldi. Teşkilatımız kuruldu ve üye olarak başvurduk. Üye olarak bir süre çalışmalar yaptıktan sonra Kadın Kolları’nda görev aldık. Ardından ana kademenin Sosyal İşler Başkanlığı’nda Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. 2011 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı olarak Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettim. Temayül yoklamasında 40 kişi içinde 3. Sıradaydık. Nasip olmadı ancak çalışmaya devam ettik. Bugün 18 Şubat, bugünün bizim için büyük anlamı var. Fatih Sultan Mehmet Han’ın tahta çıkış tarihi. Bu dönem görev verilirse inşallah sizlerle birlikte vatana millete hizmet etmeye hazırız. Trakya için Tekirdağ için tüm Türkiye için Fatih Sultan Mehmet gibi hizmet etmeye hazırız”.
ÖĞE’YE AHİDNAME HEDİYE ETTİ
Ayşe Doğan ziyaretin sonunda İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye Fatih Sultan Mehmet Han’ın Bosna’nın fethiyle birlikte 28 Mayıs 1463 tarihinde yayımladığı Ahidname’yi hediye etti.  
Editör: TE Bilisim