Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin 31 Mart yerel seçimleri için görevinden istifa edip belediye başkan aday adaylığını açıklamasının ardından bu göreve 9 Ocak 2019 tarihinde Ümit Kök atandı. Yaklaşık 20 aydır bu görevi sürdüren Kök, kongrede aday olmayacağını açıkladı. Bunun üzerine İlçe Başkanlığı için isim belirleme çalışmaları yapıldı.

Yapılan istişarelerin ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına, 31 Mart seçimlerinde belediye meclis üyesi adayı olan ancak sıralama nedeniyle seçilemeyen Kamil Çetintaş atandı. Çetintaş, görev yazısını Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den aldı.

DEVİR-TESLİM YAPILDI

Atamanın ardından devir-teslim töreni AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın katılımıyla İlçe Teşkilatında yapıldı. Özcan, “AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı'mızda devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Bu bir bayrak yarışıdır, bayrağımızı layıkıyla taşıyan Sayın Ümit Kök ve ekibine teşekkür eder, bayrağı devralan başkanımız Sayın Kamil Çetintaş'a görevinde muvaffakiyetler dilerim. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.” dedi.

HELALLİK İSTEDİ

Ümit Kök de teşkilat mensupları ve partililerden helallik istedi. Kök yaptığı açıklamada, “Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan helallik istedik. Hepsine gayretleri için teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.
Çetintaş ise, çalışmalarından dolayı Kök’e teşekkürlerini iletti. 

YENİ YÖNETİM BELİRLENECEK

Kısa süre içinde yeni yönetim kurulu belirlenecek. Eylül ayı içinde ise 7. Olağan İlçe Kongresinin yapılması planlanıyor.

Editör: TE Bilisim