2.Amatör Küme D Grubu’nda mücadele veren Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta karşılaşmasında Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

Çerkezköy Bakış -
2.Amatör Küme D Grubu’nda yarın 3 karşılaşma oynanacak.
KARAAĞAÇ GENÇLİK BAY GEÇECEK
Karaağaç Gençlikspor’un maç yapmadan bay geçeceği haftada lider Çerkezköy Doğanspor ile Büyükyoncalıspor karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Berkay Daban’ın yöneteceği karşılaşmada Ayhan Örnek ile Ümit Malak yardımcı hakem olarak görev yapacak.
İKİ EKİP DE LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI
Çerkezköy Doğanspor geçtiğimiz hafta Güngörmezspor deplasmanına çıktı. Rakibi karşısında  baştan sona üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor sahadan 9-1 üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırmıştı. Büyükyoncalıspor ise geçtiğimiz hafta Karaağaç Gençlikspor’u 2-0 mağlup ederek lige galibiyetle başlamıştı.
KARTALSPOR İLE SAMSUNLULAR KARŞILAŞACAK
Haftanın bir diğer karşılaşmasında Kapaklı Kartalspor ile Samsunlular Yaşar Doğuspor karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 12.00’da başlayacak. Barış Acar’ın yöneteceği karşılaşmada Ümit Malak ile Emre Gökçe yardımcı hakem olarak görev yapacak. Kapaklı Kartalspor geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay geçerken, Kapaklı Samsunlular Yaşar Doğuspor ise Karaağaçspor karşısında haftayı 2-0 mağlup kapatmıştı. 
KARAAĞA DEPLASMANDA OYNAYACAK
Karaağaç Köyüspor ile Güngörmezspor Saray Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Gökay Çevik’in yöneteceği maçta Rıdvan Demirel ile Seda Çetin yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Editör: TE Bilisim