Çerkezköy Bakış - İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı saha çalışmalarının yanı sıra üye çalışmalarını da sürdürüyor. İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve partililer kapalı pazar yeri önünde açtıkları stant ile üye çalışması yaptı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya’nın katılımıyla gerçekleşen üye kayıtlarında parti ile ilgili bilgiler verildi. Öte yandan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çocuklara balon ve bayrak dağıtılırken, davul- zurna eşliğinde oyun oynandı.

“HALKIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ ALMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Üye çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, “Türkiye genelinde Genel Merkezin emriyle yapılan üye kampanyası 28-29-30 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Genel Başkanımız ilçelerde devamlı geziyor. Biz milletvekillerine tatil olduğu için biz de illerimizde devamlı ilçe ilçe geziyoruz.

Tabii aktivitelere katılırken il başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla ilçelerin ve ilimizin sorunları hakkında bilgi alıyoruz. Durum değerlendirmesi yapıp meclise taşıyacağız. Onun için de ilçe başkanlarımızın, il başkanımızın fikirleri, görüşleri ve üye kayıtları ile ilgili bilgi alıyoruz. Ülkenin geneli zaten biliyorsunuz ekonomik kriz had safhada. Bir de pandemiden dolayı ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz. Ciddi bir sıkıntı yaşadığımız için de halkımızın görüşlerini, fikirlerini almaya çalışıyoruz” dedi. 

“MEMNUN DEĞİLİZ”

Millet ittifakında yer alan CHP’li belediyelere eleştirilerde bulunan Kaplan, “İttifak yaptığımız ilçe belediyelerinden ve büyükşehirden İYİ Parti olarak hiç memnun değiliz. İlçe başkanlarımızdan, il başkanımızdan ve diğer partililerden aldığımız bilgiler doğrultusunda hiç memnuniyetimiz yok. Nedeni ise şu, arkadaşlarımızın çoğunu yok saymaları, arkadaşlarımıza saygısız davranmaları. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi ile kazandıkları havasındalar” dedi. 

“ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ”

Ülke gündemini de değerlendiren Kaplan, “Zor günlerden geçiyoruz ekonomi ve pandemiden dolayı. Ülkemizde devalüasyon oldu. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Şu başkanlık sistemi ülkemize iyi gelmedi. Rejim değişti aslında. Vatandaşımız rejim değişikliğinin farkında değil. Ülkemiz iyi yönetilmediği için zor günler geçiriyoruz” dedi. 

“ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

Stantları hem üyelik için hem de halkla sohbet edebilmek, onları dinleyebilmek için açtıklarını ifade eden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de ”Genel başkanımız Türkiye genelinde halka ulaşmak için illeri, ilçeleri geziyor. Dolayısıyla genel başkanımız sahadayken bizim oturmamız olmaz.

İl genelinde böyle bir çalışma başlatıldı. Biz de 28-29 Ağustos’ta belediye meydanında, 30 Ağustos’ta pazar kalabalığını düşünerek burada halkımızla buluşmak istedik. Şarkılar, marşlar eşliğinde, davul-zurna eşliğinde halkımızla hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamaya, hem üyelerimize merhaba demeye, hem de vatandaşımıza kendimizi anlatmaya devam ediyoruz.

Gayet iyi gidiyoruz. Standımıza ilgi gerçekten çok büyüktü. Beklediğimiz sayıda üye yaptık. Stantlarımıza teveccüh çok güzel. İnsanlar artık yorulmuşlar. Bir değişim istiyorlar.  Bizi de sahada görmek istiyorlar. Mahallerine stant kurmak için davet edenler oldu. Evlerine çay içmeye davet edenler oldu.

Bu sıcak ilgi ve alaka gerçekten çok güzel. Çok memnun kaldık. Bundan sonra her hafta bir mahallede yine üyelik için stant çalışmalarımız, halkımızla buluşmalarımız devam edecek. Zaten şu an Çerkezköy özelinde sahada en aktif çalışan siyasi partiyiz. Her hafta mutlaka bir kahveye, derneğe, en az 5 eve veya esnaf ziyaretlerine mutlaka gitmeye çalışıyoruz.

Biz çalışırsak başaracağımıza inanıyoruz. Genel başkanımıza teveccüh çok yüksek. Eğer o yürüyorsa bizim koşmamız lazım. Biz elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Ama üye sayısı olarak da gerçekten iyi gidiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim