2.Amatör Küme D Grubu maçında Çerkezköy Doğanspor ile Büyükyoncalıspor karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan maçın ilk devresini önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor maçında ikinci devresinde istediği mücadeleyi sergileyemeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Çerkezköy Bakış -
Lige Güngörmezspor karşısında aldığı farklı galibiyetle başlayan Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta maçında Büyükyoncalıspor’a kaybetti.
MAÇ KAPAKLI’DA OYNANDI
2.Amatör Küme D Grubu 2.hafta maçında Çerkezköy Doğanspor ile Büyükyoncalıspor karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda saat 14.30’da başlaması gereken karşılaşma yaklaşık 20 dakika gecikmeyle başladı. Berkay Daban’ın yönettiği karşılaşmada
Ayhan Örnek ile Ümit Malak yardımcı hakem olarak görev yaptı. Çerkezköy Doğanspor karşılaşmaya 23-Emre Özten 2-Adem İnci 39-Sercan Sönmez 5-İdris Kırım 4-Berk Yıldırır 6-Kenan Asilkan 7-Onur Sezer 10-Uğur Akbulut 99-Gökhan Balıkçı 66-Seçkin Şahin ile 20-Cihan Alözkan ilk onbiri ile çıkarken Büyükyoncalıspor ise karşılaşmaya 1-Tugay Baltalı 2-Ersan Durmuş 3-Hakan Aydın 4-Fırat Görüllü 5-Hüseyin Namaz 6-Ferhat Şenel 7-Barış Mutlu 8-İlker Karaai 9-Türker Elbeli 10-Mesut Uçar 11-Fahrettin Temur ilk onbiri ile çıktı.



İLK DAKİKALAR GOLSÜZ SONA ERDİ
Karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor taraftarları yoğun bir ilgi gösterdi. Müsabaka boyunca takımlarının yanında yer alan Çerkezköy Doğanspor taraftarı destekleriyle takımlarının yanında yer aldı. Maçına ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.
DOĞANSPOR İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI
Her iki ekibin de açık futbol oynadığı maçta izleyenler bol gol pozisyonu izledi. İlk devrede son bölümlere golsüz eşitlikle girildi. Ev sahibi ekip Çerkezköy Doğanspor maçın 40.dakikasında aradığı golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Onur Sezer’in köşe vuruşunda topa Gökhan Balıkçı yükseldi. Gökhan Balıkçı’nın düzgün kafa vuruşunda top filelerle buluştu. Bu golle öne geçen Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verdi. İlk devrenin kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca Çerkezköy Doğanspor ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.
SKORA DENGE GELDİ
İlk devreyi önde tamamlayarak moral bulan Çerkezköy Doğanspor ikinci devreye kontrollü başladı. Konuk ekip Büyükyoncalıspor beraberlik golü için risk aldı. Konuk ekip baskısını sonucunu oyuna ikinci devrede giren Ahmet Küçüköğretmen ile buldu. Maçın 53.dakikasında ceza alanı içinde oluşan karambolde topla buluşan Ahmet Küçüköğretmen topu filelere gönderdi. (1-1)



YONCALI ÖNE GEÇTİ
Maçın ilerleyen bölümlerine 1-1’lik eşitlikle girildi. İkinci devre bulduğu golle umutlanan Büyükyoncalıspor, 74.dakikada aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Organize gelişen Büyükyoncalıspor atağında Çerkezköy Doğanspor savunması tehlikeyi uzaklaştıramadı. Türker Elbeli’nin sert şutunda Emre Özten’in müdahalesi yetersiz kaldı. (1-2)
DOĞANSPOR YENİLDİ
Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarında skora denge getirme için mücadele verdi. Risk alan Çerkezköy Doğanspor pozisyon da bulsa da son vuruşlarda istediğini elde edemedi. Kalan dakikalardan başka gol çıkmayınca Çerkezköy Doğanspor haftayı puansız geçti. (1-2) .
Editör: TE Bilisim