AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Emre Güneş düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Başkan Güneş, “Teslim aldığım bu bayrağı en iyi şekilde taşıyıp benden sonraki gelen kişilere emanet edeceğim.  Bizim kapımız herkese açık, bu davaya sahip çıkmamız gerekiyor. Biz davamıza sahip çıkıp gök kubbe altında hoş bir seda bırakmak için bu göreve layık görüldük.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Dün saat 17:00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatında basın açıklaması düzenlendi.
BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLENDİ
Düzenlenen toplantıya AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
“YENİ YAPILANMA İÇERİSİNDEYİZ”
Basın toplantısında ilk olarak İlçe Başkanı Abdullah Öğe söz aldı. Başkan Öğe, “Genel Seçim öncesi parti genelinde bir yapılanmaya gidildi. Şubat ayı içerisinde yapılan mülakata katılan Emre Güneş İl Gençlik Kolları ve Genel Merkez tarafından İlçe Gençlik Kollarına atandı.” dedi.
“MERAL’E TEŞEKKÜR ETTİ”
Öğe konuşmasının devamında eski Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ile ilgili çıkan haberler hakkında da bilgi verdi. Başkan Öğe, “Eski İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sinan Meral’e partimize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sinan Meral’in görevden alınması ile ilgili basında çıkan haberlerin aslı yoktur. Sırf ‘cenazeye katılıp mülakata gidemedi’ diye görevden alınma söz konusu değil. Açıkladığımız gibi yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Aynı şekilde Kadın Kollarımızda da yapılanma oldu ve kongreye gidildi. Gençlik Kollarımızda ise yapılan iki mülakatın ardından atama yapıldı.” ifadelerini kullandı.




“TEŞKİLAT BİRİMLERİ TAMAMLANDI SEÇİME HAZIRLANIYORUZ”
Başkan Abdullah Öğe son olarak şunları kaydetti, “Ana kadememizi, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızı tamamladık. Yapılacak Genel seçimlere hazır bir şekilde giriyoruz.  Yeni Gençlik Kolları Başkanımıza da parti olarak her türlü desteği vereceğiz. Biz burada bir aileyiz ve davamızın peşindeyiz. Herkese yeniden hayırlı olsun.” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ise kendisine bu göreve layık gören Genel Merkez ve İl Gençlik Kollarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Güneş, “Teslim aldığım bu bayrağı en iyi şekilde taşıyıp benden sonra gelecek kişilere emanet etmek için çalışacağız. Bizim kapımız herkese açık, bu davaya sahip çıkmamız gerekiyor. Biz davamıza sahip çıkıp gök kubbe altında hoş bir seda bırakmak için bu göreve layık görüldük.” şeklinde konuştu.
KENDİNİ TANITTI
Kısa bir açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş daha sonra ise kendisini tanıtarak daha önce aldığı görevlerden bahsetti.
Editör: TE Bilisim