Çerkezköy Bakış - Koronavirüs salgını nedeniyle okullarına gidemeyen ve uzaktan eğitim alan çocuklara Çerkezköy Belediyesi önemli bir hizmet sundu.

Çerkezköy Belediyesi olarak erişim imkanı kısıtlı olan çocukların her zaman yanında olacaklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pandemi nedeniyle çocuklarımızın büyük bir bölümünü uzaktan eğitim modeliyle evden ders görüyor. Evlerinde bilgisayar veya tablet olmayan, internet bağlantısı bulunmayan çocuklarımız için internet üzerinden eğitimi güçlendirme ihtiyacı doğdu. Çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği yaratmak adına belediyemize ait mahalle evlerindeki bilgisayar odalarını Eğitim Bilişim Ağı'na (EBA) erişim noktası olarak düzenliyoruz” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

“Çocuklarımızın uzaktan eğitimden mahrum kalmaması adına mahalle evlerimizi uzaktan eğitim noktası haline getirmek için elimizden geleni yapacağız” diyen Akay, “Uzaktan eğitime erişim imkanı kısıtlı olan çocuklarımız için kapılarımızı sonuna kadar açtık. Yönetim anlayışımızın her alanında olduğu gibi eğitimde de fırsat eşitliğini sağlamak adına tüm imkanlarımızı çocuklarımız için kullanmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim