Çerkezköy Bakış - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a Yeniçiftlik Sağlık Ocağı personeli tarafından teşekkür plaketi verildi. Başkan Uyan'a yaptığı destekten dolayı teşekkür etmek istediklerini ifade eden Dr. Erkan "He zaman ihtiyacımız olsa Başkanımız yardımımıza koşuyor. Kendisine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

 TEŞEKKÜR ETTİ


Yeniçiftlik Sağlık Ocağı doktorlarından Dr. Erkan Karahan ve Dr. Türkan Beşgül, yapılan yardımlardan dolayı Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a teşekkür plaketi verdi. Başkan Uyan'ı makamında ziyaret eden her iki doktor yapılan çalışmalarda ve ihtiyaç halinde yardımcı olan Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a teşekkür ettiklerini ifade etti.

 “SAĞLIK ÇALIŞANLARI ÖNCELİKLİ”


Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ise belediye olarak her zaman ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ifade ettik. Başkan Uyan, "İnsan sağlığı çok başka bir şey. Bu nedenle sağlık çalışanlarımızın bizlerden bir talebi olduğunda öncelikli olarak yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkanlarımız ve yasalar çerçevesinde ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz. Teşekkür plaketinin Tıp Haftasında gelmesi ayrı bir incelik. Doktorlarımıza bu ince davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yardımlarımız devam edecek" dedi.

Editör: TE Bilisim