Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet Tırı, Çerkezköy Belediyesi önünden hareket ederek Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi güzergahını takip edip, yeniden Cengiz Topel Caddesi, Altıyol Kavşağı, Öztrak Caddesi’ni takip ederek, Vatan Size Minnettar Anıtı önünden Atatürk Caddesi’ni geçerek, Çerkezköy Belediyesi önüne geldi.

COŞKU MUHTEŞEMDİ

Akşam Veliköy Mahallesi’nden hareket eden Cumhuriyet Tırı sırası ile Veliköy, Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Namık Kemal ve Kızılpınar Gültepe Mahallelerini gezdikten sonra Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi ve Gazi Osman Paşa Mahallelerini dolaşarak, halkın Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu. Daha sonra Bağlık Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, İstasyon ve Fatih Mahallelerimizi gezen ve çaldığı marşlar ile Çerkezköylülerin kuruluş ve kurtuluş coşkusuna ortak olan Cumhuriyet Tırımız gece geç saatlere kadar Çerkezköy cadde ve sokaklarını gezdi.

BALKON VE PENCERELER DOLDU TAŞTI

Cumhuriyet Tırının üzerinden vatandaşların Cumhuriyet Bayramını ve Kurtuluş Günü’nü kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Çerkezköy halkı balkon ve pençelerine çıkarak ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile sevgi gösterisinde bulunarak, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. Yılı'nı coşkuyla kutladılar.

Editör: TE Bilisim