Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, uzaktan eğitim uygulamasından öğrencilerin en iyi şekilde yararlanmalarına imkân sağlamak amacıyla Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi ve Çorlu Kadın Danışma Merkezi'nde EBA Destek Ünitelerini faaliyete geçirdi.
Kaliteli donanım ve yüksek erişim hızına sahip olan EBA Destek Ünitelerinden, tüm eğitim kademelerindeki öğrenciler yararlanabiliyor. Salgın tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı kurallarının titizlikle uygulandığı EBA Destek Ünitelerinde öğrenciler, okulları tarafından çevrimiçi ortamda verilen derslere sağlıklı ve güvenli bir ortamda katılıyor.

"EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNE KATKI SUNUYORUZ"

EBA Destek Ünitelerini hizmete sunarak eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına katkı sunduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Hem dünya hem de Türkiye olarak salgın nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu süreçte maddi imkânsızlar nedeniyle bilgisayarı ve internet bağlantısı olmayan ailelerimizin çocuklarının uzaktan eğitim programından yararlanabilmesi için EBA Destek ünitelerimizi hizmete sunduk. Bu hizmetimizin hayırlı olmasını diliyorum. En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğu bilinciyle öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilisim