Çerkezköy Bakış- Havaların iyice soğumaya başlaması ile birlikte kışlık kıyfatlere vatandaşların ilgisi yoğun olmaya başladı. Perşembe ve pazar günleri Çerkezköy Kapalı Pazar Yerinde kurulan tezgahların birçoğunu mont, kazak, hırka, pantolon gibi kışlık elbiseler süsledi. Bazı vatandaşlarda mağazalara giderek kışlık kıyafet alışverişine çıktı.

“HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK”

Kış sezonu için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden pazarcı esnafı, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte kışlık kıyafetleri satışa sunduklarını, ürün çeşitliliğini fazla tutarak vatandaşlara hizmet etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Kadın, erkek ve çocuklara yönelik satışlar yaptıklarını belirten pazarcı esnafı, “Her bütçeye göre kışlık kıyafetlerimiz bulunuyor. Müşterilerimizi bekliyoruz” dedi. “MONT FİYATLARI YÜZDE 20 ARTTI”
Öte yandan kış mevsiminin vazgeçilmez kıyafetlerinden olan mont ve kaban çeşitleri de tezgahlarda yerini alırken, 150 ila 200 TL arasında satışa sunuluyor. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte mont ve kaban satışlarına başladıklarını ifade eden Pazarcı Esnafı İmdat Arslan, fiyatların geçen seneye göre yüzde 20 arttığını söyledi. Pandemiden dolayı geçen seneye göre rağbetin olmadığını ifade eden Arslan, her vatandaşın alım gücünün olmadığını belirterek, “Geçen sene 150 TL’ye satılan mont bu yıl 200 TL’ye satılıyor. Mont fiyatları 150-200 TL arasında. Mağaza fiyatlarına bakıldığında bizim fiyatlarımız daha uyguna geliyor.” dedi.

Editör: TE Bilisim