Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı ziyaret etti. İlçeye yapılacak yatırımlarda gelinen son aşamada yapılması gerekenlerin değerlendirildiği ziyarete bazı daire başkanları da katıldı.

 “DAHA ÇAĞDAŞ BİR BÖLGE OLACAK”


Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ziyaret etti. Beraberinde bir heyetle makama gelen Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi ilçesi için projelendirilen yatırımların önümüzdeki günlerde başlayacağını hatırlattı. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ile birlikte uyumlu bir çalışma sergilediklerini ifade eden Başkan Albayrak, "İlçemizden gelen her türlü yatırım planlarını değerlendiriyoruz. İbrahim Başkanımızın dediği gibi Marmaraereğlisi Tekirdağ'ın vitrini. Bu nedenle buraya ihtimam gösteriyoruz. Yakında yapacağımız yatırımlarda Marmaraereğlisi kültürel varlıkları ile birlikte daha çağdaş bir bölge olacak" dedi.
 
“BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUZ”


Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Başkan İbrahim Uyan, "Büyükşehir ile ilgili çalışmalarda Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'ın büyük katkıları var. İlçenin gelişimi için yapılacak tüm yatırımlarda bizlere büyük destek oluyor. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum. Çok yakında Marmaraereğlisi hak ettiği büyük yatırımları da alacak. Kendi bütçemizle yaptığımız yatırımlarda da büyük destek görüyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim