Çerkezköy Bakış-  Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi. Teşkilat binasında yapılan törene MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu ve ülkücüler katıldı. Düzenlenen devir teslim töreninde mevcut başkan Yavuz Kemal Yazar’ın yerine yeni başkan Zafer Şengöz oldu.

“ÜLKÜ OCAKLARI ÜZERİNDE OYNANAN FARKLI FARKLI OYUNLAR OLDU”

Devir teslim öncesi konuşan Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, “Ülkü Ocakları gençlerimizi yarınlara hazırlamak adına eğitim amaçlı kurulan bir kuruluş. Bugün yaptığımız çalışmaların yarının Türkiye’sinde ne faydalar sağlayacağını hep birlikte göreceğiz. Geçtiğimiz günlerde Gara’da yaşanan hadisede, onlara pkk diyemeden terör örgütü diyerek geçiştirmeye çalışanlar oldu. Yine aynı şekilde Ülkü Ocakları üzerinde oynanan farklı farklı oyunlar oldu. Bu meselelere Cumhur İttifakı’nın müttefiki olan liderimiz ve sayın cumhurbaşkanımızın sahip çıktığı ocağın temsilcileriyiz. Yarına sizleri yetiştirmek üzere sizleri gayret içerisinde yetiştiren bir kuruluşuz. Bundan dolayı böylesine müstesna bir kuruluşta il başkanlığı yapmış olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Aynı şekilde bugün yapacağımız devir teslimle yeni göreve seçilen arkadaşlarımız da aynı onur ve gurur içerisinde” ifadelerine yer verdi.  

“UMUT EDİYORUZ”

Zıvalıoğlu, gençlere güvendiğini ifade ederek; “Tekirdağ Ülkü Ocaklarının yarının en lokomotif ülkü ocakları olacağına eminiz. Bundan sonra da bayrağımızı daha yükseklere çekecek bir Çerkezköy hayal ediyoruz, umut ediyoruz. Bu kaçınılmazdır, elzemdir. Yarının Türkiye’sini bizler inşa edeceğiz. Yarının Türkiye’sinin tüm sorumlulukları bugünün Ülkü Ocakları olarak bizlerdedir. Bu tarihi misyon bizim üzerimizdedir. Liderimizin ortaya koyduğu bir feraset düzeni var. Aynı şekilde sayın genel başkanımızın Ülkü Ocaklarına yeniden katmayı düşündüğü inovasyon mücadelesi var. Ülkü Ocakları gençlerin her platformda yetişmesi için ortaya koyduğu eğitim mücadelesidir. Ve buna biz il başkanlığımızda gayret göstererek ilçelerimizde de uygulamayı düşünüyoruz. Bu Büyükşehir’in en büyük Ülkü Ocağı Çerkezköy olacaktır. Sizlerin sahip çıkmasını istiyoruz. Darılma, gücenme olmadan hep birlikte davamıza sahip çıkmalıyız. Ülkü Ocaklarını yarınlara hep birlikte taşımalıyız. Sahip çıkacağız. İhanet ya da hakaret içerisinde olanlara da en sert şekilde cevabını vereceğiz. Hepinize güveniyoruz. Sizler geleceğimize sahip çıkacaksınız. Hakkınızı helal edin” dedi.
Konuşmasında Ülkü Ocakları Çerkezköy eski Başkanı Yavuz Kemal Yazar’a teşekkür eden Zıvalıoğlu, “Birlikte çalışmalıyız, gayretli çalışacağız. Bizler kendilerinden razıyız. Sizlerin de hakkını helal etmelerini istiyoruz başkanımıza. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah ilerleyen günlerde, Korona belasından kurtulacağımız günlerde daha güzel bir şekilde bir araya geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

DEVİR TESLİM YAPILDI

Yazar da; “Her Ülkü Ocağı başkanının hayali olduğu gibi tertemiz bir şekilde görevimizi tamamladık ve başardık. Allah hepinizden razı olsun” diyerek,  Zafer Şengöz’e başarılar diledi.
Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı Zafer Şengöz’e teslim edildi. Şengöz,  kendilerini göreve layık görenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim