Geçmişten bugüne AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatında görev yapmış tüm İlçe başkanları, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen birlik-beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Yemek öncesince İlçe Teşkilatı’nda geçmiş dönemlerde görev yapmış partililere AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay tarafından plaket takdim edildi.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi’nin ev sahipliğinde düzenlenen programda ilçe yönetimi ile teşkilatında geçmişten günümüze görev yapmış parti yöneticilerini bir araya getirdi.

YOĞUN KATILIM YAŞANDI


Önceki akşam saat 20:00’da Şanlıurfa Restaurant’ta düzenlenen programa yoğun katılım yaşandı. Programa AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın ve Gençlik Kolları eski başkanları, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem ile Veliköy Belediye eski Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde görev almış yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, geçmiş dönemlerde görev yapmış eski meclis üyeleri, yeni ve eski mahalle temsilcileri, AK Parti Çerkezköy İlçe eski başkanları Mehmet Danyeli, Sait Yazı, Alaettin Demirbağ, Reşat Bahar, Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları ile partililer katıldı.

“BUGÜNE KISMET OLDU”


Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, daha önceden böyle bir yemek programı düzenlemek istediklerini fakat bugüne kısmet olduğunu ifade etti. Başkan Öğe, “Partimizin çatısı altından emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu gecenin, seçim sürecine girdiğimiz bu dönemde çalışmalarımıza güç katacağına inanıyorum.” dedi



“AK PARTİ’YE İHTİYAÇ VAR”


Öğe konuşmasının devamında ise, “Genel seçim atmosferine girdiğimiz şu günlerde arkadaşlarımızın artık kırgınlıklarını bir kenara bırakarak bu dava için mücadelesine kaldığı yerden devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü Çerkezköy’ün size, Türkiye’nin de AK Parti’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

“SİYASETİN EN ÖNEMLİ UNSURU İNSAN”


AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin ardından konuşan Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, siyasetin en önemli unsurunun insan olduğunu kaydetti. Başkan Akçay, “Vefa çok önemli bir husustur. Bizim hem inancımızda hem de medeniyetimizde büyük önemi olan vefa küçük bir tebessüm dahi olabilir. Siyasette bayrak yarışını devam ettirebilmek için vefalı olmamız ve yüzümüzden tebessümü eksik etmememiz lazım.” dedi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”


Akçay, “Bugüne kadar teşkilatlarımızda hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Bizler geçmiş ya da günümüzde olan tüm dava arkadaşlarımızla bu yükü sırtlayacağız. Önümüzde genel seçimler var ve bu seçimlere de iyi şekilde hazırlanmalıyız. Milletimizin vekillerini seçeceğimiz bu genel seçim inşallah hepimize hayırlı ve uğurlu olur.” ifadelerine yer verdi.



PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ


Açılış konuşmalarının ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapmış Mehmet Danyeli, Sait Yazı, Alaettin Demirbağ ve Reşat Bahar’a teşekkür plaketlerini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe takdim ederken, AK Parti çatısı altında hizmet eden Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem ile Veliköy Belediye eski Başkanı Hanifi Belindir’e plaketlerini AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay sundu.

AKBAY’DAN YEŞİL’E PLAKET


AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanlığı görevinde uzun süre görev yapan eski AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil’e ise plaket mevcut Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay tarafından takdim edildi.



Editör: TE Bilisim