Çerkezköy Bakış - Olay, Fatih Mahallesi Birsen Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Dursun Ö. ile kardeşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen kayınçosu Muhammet K. arasında daha önceden bir gerginlik yaşandı.

OLAYDAN SONRA EVE GİTTİ

Dursun Ö., bugün sabah saatlerinde tartıştığı kayınçosunu, evinin önündeki aracının içinde av tüfeği ile vurdu. Silah seslerini duyanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, Dursun Ö. ise iki sokak geride yaşadığı Füsun Sokak üzerindeki Mevlana Sitesindeki daireye gitti.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Muhammet K.'nın, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybettiği belirlendi. Bu sırada Mevlana Sitesi’nden de silah sesi duyulunca bu adrese de ekipler yönlendirildi. Gelen ekipler Muhammet K.’nın cinayet zanlısı olduğu tespit edilen Dursun Ö.’nün intihar ettiğini belirledi.
Polis ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Dursun Ö. ve Muhammet K.’nın cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.





 

Editör: TE Bilisim