Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de 2017 yılının Ekim ayında görkemli temel atma töreni ile startı verilen ve Çerkezköy kamuoyu tarafından merakla tamamlanması beklenilen yarı olimpik yüzme havuzunda işler yolunda gitmedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırım planına alınan yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldıktan sonra yüklenici firma işi tamamlayamayınca yüzme havuzu Çerkezköy’e kazandırılamadı. Havuzun bir kısmı tamamlanan kaba inşaatı ise kaderine terk edildi.

AK PARTİLİ GENÇLERDEN ELEŞTİRİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları, havuzun bitmemesini “havuz problemi” başlığı altında hazırladıkları haber tarzındaki video ile eleştirdi. Videoda açıklama yapan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı eleştiren Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol,  “Bu havuz başladığında sevinçten çılgına döndüm. Hatta sevinirken düştüm kolumu kırdım. Kolum iyileşti, ondan sonra ameliyat oldum. Pandemi oldu, aşı bulundu, hatta Elon Musk Mars’a yolcu bile taşımaya başladı. Ama biz bir havuza dahi giremedik. Bu havuz için başka bir başarısız CHP’li belediye başkanı ile yarış mı yapılıyor anlamadım.” diyerek “ti”ye aldı.
Videonun sonunda ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan kapalı yüzme havuzların fotoğraflarının eklendiği görüldü.


 

Editör: TE Bilisim