Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün çabaları, devlet-hayırsever işbirliği ile Çerkezköy’de kazandırılan yeni eğitim yuvalarının açılışı sürüyor. Sarbak Metal Ticaret ve Sanayii A.Ş. adına Andon Arekelyan tarafından Kızılpınar Mahallesi’ne yaptırılan 21 derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin açılışı gerçekleşti.
Açılış törenine, hayırsever Andon Arekelyan’nın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile kamu kurum müdürleri, siyasiler ve davetliler katıldı.


Pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenen açılışta kısa bir konuşma yapan Vali Aziz Yıldırdım ve Kaymakam Abban hayırsever Andon Arekelyan’a ve tüm hayırseverlere teşekkür etti.
Çerkezköy’e devlet-hayırsever işbirliğiyle yeni eğitim yuvalarının kazandırıldığını belirten Başkan Akay, bunda en büyük pay sahibinin Kaymakam Abban olduğunu belirterek hem kendisine, hem de hayırseverlere teşekkür etti.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetiler okulu gezdi.
 

Editör: TE Bilisim