2.Amatör Küme D Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden Çerkezköy Doğanspor ikinci devrenin ilk hafta maçında Güngörmezspor ile karşı karşıya geldi. Ligin ilk devresinde Saray’da oynanan karşılaşmadan 9-1 üstünlükle ayrılan Çerkezköy Doğanspor, sonuca gitmekte zorlanmadı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Doğanspor saha ve taraftarı önünde Güngörmezspor’u gole boğdu.

MAÇ VELİKÖY’DE OYNANDI


2.Amatör Küme D Grubu 8.hafta karşılaşmasında Çerkezköy Doğanspor ile Güngörmezspor karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 14.00’da başladı. Mete Aylıoğlu’nun yönettiği karşılaşmada Mehmet Ali Dikmen ile Cüneyt Öztürk yardımcı hakem olarak görev yaptı. Karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor baskılı başlarken Güngörmezspor ise kontrollü başladı. Savunma ağırlıklı bir oyun sergileyen Güngörmezspor ani ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.



DOĞANSPOR ETKİLİ OYNADI


İlk devrede ilerleyen bölümlere doğru Çerkezköy Doğanspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Çerkezköy Doğanspor aradığı golü karşılaşmanın 26.dakikasında Onur ile buldu. Çerkezköy Doğanspor golün hemen ardından Gökhan ile bir gol daha bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı.

İLK DEVREDEN 4 GOL ÇIKTI


Üst üste bulduğu gollerle oyun kontrolünü tamamen eline alan Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Güngörmezspor üst üste kalesinde gördüğü gollerle toparlanamadı. Ev sahibi ekip maçın 36.dakikasında Seçkin ile sonuca giderek aradaki skor farkını üçe çıkardı. Golün 3 dakika sonrasında 4.gol geldi. Çerkezköy Doğanspor’un 4.golü Onur’dan geldi. İlk devrenin son dakikalarına Çerkezköy Doğanspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile girildi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Doğanspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

DOĞANSPOR FARKA GİTTİ


İlk devreyi rakibi karşısında 4-0 önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor etkili oyununu maçın ikinci devresinde de sürdürdü. Konuk ekip Güngörmezspor bu devrede aradaki skor farkını daha da açmamak için mücadele verdi.



ÜÇ PUANLA TAMAMLADI


Çerkezköy Doğanspor beşinci golü Seçkin ile bularak aradaki skor farkını 5’e çıkardı. Bu golle birlikte iyice moral bulan Çerkezköy Doğanspor maçın kalan dakikalarında farka koştu. Organize geliştirdiği atakta Gökhan ile 6. golü bularak farkı altıya çıkaran Çerkezköy Doğanspor kalan bölümlere 4 gol daha sığdırdı. Kalan bölümlerde Kenan Özkan, Mehmet (2) ve Gökhan ile sonuca giden Çerkezköy Doğanspor sahadan 10-0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

PAUNINI 16’YA ÇIKARDI


Çerkezköy Doğanspor bu sonuçla puanını 16’ya çıkartarak haftayı ikinci sırada tamamlarken Güngörmezspor son sırada yer aldı. Çerkezköy Doğanspor önümüzdeki hafta lider Büyükyoncalıspor deplasmanına çıkacak, Güngörmezspor ise Karaağaçspor’u ağırlayacak.
Editör: TE Bilisim