Çerkezköy Bakış - Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde toplam 18 cadde ve sokakta bulunan 26 bin 944 metrekarelik yol ağı sıcak asfalt ile kaplanacak.
Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizdeki sıcak asfalt çalışmalarına Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta başladık. Çalışmalar kapsamında bugün Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta 3 bin 704 metrekarelik bir yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız” dedi.
Şehit Doğan Çabuk Sokak’taki sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Şehit Erdinç Turan Sokak, Metin Sokak, Yılmaz Kaya Sokak, Bakanoğlu Sokak, Özgüler Sokak, Dr. Ahmet Açlar Sokak, Mustafa Baykuş Sokak, Fırın Sokak, Doğramacı Sokak, İzbul Sokak, Metin 2 Sokak, Tokuçlar Sokak, Mescit Sokak, Bayraktar Sokak, Haskolar Sokak, Ulus Sokak ve Karacan Sokak’ta bulunan yaklaşık 24 bin metrekarelik bir yol ağının daha sıcak asfalt ile kaplanacağını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizdeki 18 cadde ve sokağımızda çalışmalarımızı tamamlayınca toplamda 10 mahallemizde 103 cadde ve sokaktaki sıcak asfalt kaplama çalışmalarımızı bitirmiş olacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim