Çerkezköy Bakış - Ergene’de, 4 Eylül Cumartesi günü, Edirne'den İstanbul'a giden Kapıkule-Halkalı 13000-1 sayılı 11 vagonlu yük treni, Velimeşe Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte, Bilal K'nin kullandığı 59 ADJ 755 plakalı servis aracına çarpmıştı. Kazada, araçta bulunan 7 kişi yaşamını yitirmiş, 6 kişi yaralanmıştı.

YÜREKLER AĞZA GELDİ

Kazanın minibüs sürücüsünün hatasından kaynaklandığı açıklanırken, Çerkezköy’de de yürekleri ağza getiren anlar yaşandı. İstasyon Mahallesindeki hemzemin geçit, tren geçişi öncesi bariyerlerle kapatıldı ve uyarı zili çalmaya başladı. Hemzemin geçidin iki tarafında da araç sürücüleri geçiş için  bariyerlerin açılmasını beklerken, sorumsuz bir servis minibüsünün sürücüsü bekleyen araçları sollayıp, kapalı olan bariyerlerin arasından geçerek yoluna devam etti.
Bu anlar ise Bakış Gazetesi’nin bir okuru tarafından görüntülendi.  Görüntüde, sürücü hemzemin geçitten geçtikten sonra yoluna devam ediyor. 
Vatandaşlar, hemzemin geçitten geçen bu minibüsün plakasının belirlenmesini ve şoförü hakkında işlem yapılmasını istiyor.
 

Editör: TE Bilisim