Çerkezköy Bakış- Çerkezköy’de faaliyet gösteren Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak üzerinde bulunan dernek binasında yapıldı.

Divan heyetinin seçilmesi ile başlayan kongre yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
Gelir gider tablosunun okunup ibraya sunularak oy birliği ile kabul edilmesinin ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okunup ibraya sunularak oy birliği ile kabul edildi. 2019-2021 yılı tahmini bütçenin görüşülerek karara bağlanmasının ardından dernek tüzük değişikli görüşülerek karara bağlandı. Akabinde yönetim ve denetim kurullarının seçilmesine ve görev sürelerinin belirlenmesine geçildi.

Mevcut başkan Ahmet Yıldız’ın katılmadığı seçime tek liste ile giren Mustafa Tokgöz başkanlığa seçilirken Tokgöz’ün yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Başkan yardımcılığında Ercan Yılmaz, Haydar Akpınar ve Mecit Kaplan, sekreterlikte Erdem Fenkli, saymanlıkta Ese Şahin, üyelikte Ayla Uçkun, Ayhan Yeşilyurt, Sinan Karaca, Dursun Kaya Akın. Denetim kurulunda ise Serkan Boyraz, Tahir Ağırbaş, Serkan Yıldız yer aldı.

Editör: TE Bilisim