Çerkezköy Bakış- Çerkezköy 1911 Spor Kulübü’nde görev dağılımı yapıldı. Takımda teknik direktörlüğe daha önce kulüpte görev yapmış olan Yahya Aydın getirildi. Aydın’ın yardımcısı ise Güngör Çakar oldu. Kulübün sportif direktörüne takımın eski kalecilerinden Sedat Çolak olurken, kaleci antrenörlüğünü de Muzaffer Kurt yapacak.


“ÇERKEZKÖY’Ü EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”


Kulüp tesislerinde yapılan basın toplantısında konuşan Çerkezköy 1911 Spor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan; “Kulüpte seçmelere başladık. Futbolcularımızın lisanslarını çıkarmaya başlıyoruz. Transfer çalışmalarına da hız verdik. Kulübümüzü daha yüksek seviyelere çıkaracak futbolcularla yolumuza devam edeceğiz. Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


“EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”


Kulübe yeniden gelmenin mutluluk verici olduğunu ifade eden Yahya Aydın da; “4 yıl önce buradaydık. İyi şeyler de yaptık, güzel şeyler oldu. Sonrasında yarım kalan işlerimiz vardı, tamamlamaya geldik. Tanıdığım bir şehir. O yüzden gönül rahatlığıyla buraya geldim. 4 yıl önce yarım bıraktığımız işi tamamlamaya çalışacağız. Bizi bu göreve layık gören başkanımıza da sportif direktörümüze de çok teşekkür ederiz. Çağırdılar beni hiç tereddüt etmeden buraya geldim. En iyi şekilde çalışacağız ve güzel işler başaracağız” diye konuştu.


“HERKESİN DESTEK VERMESİ LAZIM”


Kulübün sportif direktörü Sedat Çolak da, Çerkezköylü vatandaşlara seslenerek; “Bu zamana kadar kalecilik yapıyorduk. Gönlümüz hep Çerkezköy’den yana. Başkanımız bir yola çıktı. Biz de onu yalnız bırakmak istemedik. Gerek sportif direktörlük, gerek başka bir şekilde kulübe en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Herkesin yanındayız. Elimizi taşın altına koyarken Çerkezköy’ün geleceği olan sporcularımızın geleceği kaybolmasın diye bu yola girdik. Maddi manevi olarak destekliyoruz. Diğer insanlarımızın da bizi yalnız bırakmaması gerekiyor. Herkesin destek vermesi lazım. Güzel projeler sunduk. Bunları yapacağımızı düşünüyorum. Bunları güzel bir şekilde işleyip başarı yakalayacağımızı düşünüyorum. Bazı şeyler zaman ister. Bize ne görev verilirse verilsin en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim