Çerkezköy Bakış- Görenleri dehşete düşüren kaza, Çerkezköy-Çorlu Yolu Atılım Beton Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Kızılpanar’dan Çerkezköy istikametine giden Erkan Ferhat S. yönetimindeki 39 AJ 104 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarptı.

DEMİR BARİYERLER OTOMOBİLİN İÇİNE GİRDİ

Çarpmanın etkisiyle, orta refüjdeki demir bariyer, otomobilin içine girdi. Sürücü ile yanındaki arkadaşı Berkay G. araç içinde sıkıştı. Kazayı görenler durumu hemen, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDULAR

Polis ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de araç içinde sıkışan iki kişiyi kurtarmak için seferber oldu. Demir bariyerin direksiyon bulunduğu noktadan otomobilin içinden geçmesi nedeniyle kurtarma çalışmaları da yaralılara zarar verilmemesi için büyük bir titizlikle yapıldı. Otomobilin tavanını ön kısmı kesilerek iskeletten ayrıldı. Ekiplerin uzun uğraşlarıyla sürücü ve arkadaşı sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜCÜ 180 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Yaralıların durumlarının ağır olduğu, hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Kan testinden yapılan alkol kontrolünde sürücünün sınırın çok çok üstünde 180 promil alkollü olduğu belirlendi. Polisin kazayla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.
 

Editör: TE Bilisim